Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Pro Bükülme Testine Girdi! Peki Sonuçlar?

Jerry’nin yeni sağlamlık testi bu defa Xiaomi 12 Pro üzerinde gerçekleştirildi. Bakalım akıllı telefon OnePlus 10 Pro’ya göre nasıl dayanacak.

Geçtiğimiz haftalarda JerryRigEverything isimli ünlü sağlamlık testçisi, YouTube kanalında OnePlus 10 Pro üzerinde bükme testlerini gerçekleştirmişti. Ancak akıllı telefonun o testten sonra cenazesi kaldırılmıştı. Bu defa Jerry, bu testi Xiaomi 12 Pro ile deniyor. Gelin Xiaomi 12 Pro’nun bükülme dayanıklılığına göz atalım.

Xiaomi 12 Pro Bükülmeye Dayanıklı mı? 

Jerry’nin uyguladığı bükülme testini çoğu orta ve üst segment telefon başarıyla atlatabiliyor. Ancak OnePlus 10 Pro, kamera adasının tasarımı sebebiyle kolaylıkla bükülmüştü. Kullanıcılar arasında hayal kırıklığı yaratan OnePlus 10 Pro, bu testten sonra artık kullanılmaz bir durumdaydı.

Şimdi ise aynı test Xiaomi 12 Pro’da denendi. Önce akıllı telefon neşter ile çiziklere karşı test ediliyor. Her telefon gibi bıçak gibi kesici aletlere karşı dayanıklılık gösteremiyor. Daha sonra akıllı telefonun ekranına yanma testi uygulanıyor. Telefonun paneli bir nebze hasar alıyor.

Yazımızın konusu olan ve videonun sonunda yapılan bükülme testinde Xiaomi’nin son amiral gemisi 12 Pro bu defa şaşırtıyor. Yoğun bükme ve basınç altında bile akıllı telefon, kompakt tasarımı sayesinde bükülemiyor ve testi başarıyla geçiyor. OnePlus 10 Pro‘nun bükülme testinde karton gibi kırıldığını hatırlarsak Xiaomi 12 Pro’nun çok daha iyi bir sonuç verdiğini söyleyebiliriz. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu