Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobirollerTeknoloji

Apple’dan önce Huawei yapacak! Honor Play 4 Pro iPad Pro’daki LiDAR benzeri sensör ile geliyor!

Huawei kendini aşmaya devam ediyor. Bugün sızan görsellere göre Honor Play 4 Pro, iPad Pro’daki LiDAR sensörüne sahip olacak.

Huawei, bir aksilik yaşanmaz ise önümüzdeki Haziran ayının ilk ışıklarında karşımıza Honor Play 4 ailesi ile çıkacak. Neredeyse tüm özellikleri belli olan bu modeller hakkında bugün bir büyük sızıntı daha geldi. Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo‘da Honor Play 4 Pro modeline ait olduğu söylenen görsel paylaşıldı. Bu görsele göre; Huawei, iPad Pro 2020 modelinde yer alan LiDAR tarayıcıyı telefona entegre edecek gibi görünüyor.

LiDAR tarayıcı sayesinde alan tarama işlemi kızılötesi ışınlar ile yapılıyor ve bu sayede kamera lensine göre daha doğru ve stabil bir sonuç elde ediliyor. Honor modelinde yer alacak olan bu sensör, AR uygulamalarının yanı sıra portre fotoğraflarında da büyük fark yaratacak.

Honor Play 4 Pro

Gücünü Huawei’nin Kirin 990 5G yonga setinden ve 8 GB RAM’den alacak olan Pro model, amiral gemisi modellerine adeta kafa tutacak. 6.81 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 çözünürlüğünde Full HD+ ekran ile gelecek olan bu telefona 4.200 mAh kapasiteli batarya eşlik edecek.

Kamera konusunda ise Huawei standartlarından taviz vermeyecek. Telefonun arka bölümünde 64 Megapiksel ana + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel + 2 Megapiksel kamera ve LiDAR sensörü yer alacak. Ön tarafta ise 16 Megapiksel kamera kullanılacak. Fiyat konusunda 500 doları aşmayacağını düşündüğümüz bu model umarız ülkemizde uygun fiyata satışa sunulur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu