Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Band 6 Biz Uyurken Nefesimizi Ölçecek! Bu Da Oldu!

Akıllı telefon pazarını adeta inleten Çinli teknoloji devi, Xiaomi Mi Band 6 ile biz uyurken nefesimizin kalitesini ölçecek. 

29 Mart’ta yeni 11 serisine ek olarak Xiaomi Mi Band 6 ve şarj edebilir bir pad tanıtan Çinli teknoloji devi bugün de haberlerimizde kendine yer buldu. Akıllı telefon pazarında oldukça popüler bir konumda yer alan Çinli teknoloji devi birbirinden güzel gelişmeler ile haberlerimize konu olmaya devam ediyor. Çinli teknoloji şirketleri arasında ilk sırada yer alan ünlü firma şu sıralar yeni Mi 11 serisi ile milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Diğer bir yandan da mevcut akıllı telefonları için güncellemeler yayınlayan şirket yeni Mi Band 6 ile de sık sık haberlerimize konu olmaya devam ediyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde şirketin yeni akıllı bilekliği olan Mi Band 6 piyasaya sürülmüş ve oldukça ilgi çekmişti. Yeni akıllı bileklik rakiplerine nazaran daha şık bir tasarıma ve daha üstün özelliklere sahip olurken bugün yepyeni bir detay daha gündeme geldi. Yeni bileklik aldığı güncelleme ile biz uyurken bile en büyük yardımcımız olacak.

"<yoastmark

Xiaomi Mi Band 6 Uykuda Nefes Alma Kalitesini Ölçecek

Çinli teknoloji devi yeni akıllı bilekliği için yeni bir güncelleme sundu. Yayınlanan güncelleme ile kullanıcıların beğenisine de yeni bir özellik sunuldu. Güncelleme detayları ile edindiğimiz bilgilere göre yeni güncelleme akıllı saate uykuda nefes alma kalitesini ölçme özelliği kazandırıyor. Bileklik aldığı güncellemeden sonra kullanıcılar uyurken bile onların nefes kalitesini kontrol edecek ve ekranında bu kontrole dayalı bilgileri gösterecek. Uyku takibi olarak da ifade edilen yeni özellik kaliteli nefes alma gibi ayrıntıları da karşımıza çıkarmış olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu