Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 10 Serisi İçin Güncelleme Müjdesi Verildi!

Samsung Galaxy Note 10 serisi güncelleme konusunda geri kalmıyor ve müjdeli haberi alıyor. Seri beklenen güncellemeyi almaya başladı.

Samsung, Ocak ayında Galaxy S21‘in tanıtımı sırasında One UI 3.1’i de tanıttı. Önceki amiral gemileri şimdiden yeni arayüze yavaş yavaş geçiyor.  Galaxy S20 serisi , Galaxy Note 20 serisi , Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Fold 2 ve Galaxy Tab S7 serisi daha önce bu güncellemeyi aldı . Şimdi ise sıra güncelleme sırası Galaxy Note 10 serisi için.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesine göre Almanya’daki Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+ telefonlarına şimdiden bir güncelleme yollanmaya başlandı. Güncellemede büyük sorunlar çıkmazsa yakında diğer Avrupa ülkelerine de gönderilecek. Güncellemenin sonraki durağı ise kuşkusuz ülkemizde Galaxy Note serisi kullanıcıları olacak. Dilerseniz ara ara telefonunuzda güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Güncelleme Galaxy Note 10 Serisi İçin Neler Getiriyor?

Kapsamlı güncelleme, N97xFXXU6FUBD model numarası taşıyor (küçük harf x, telefona bağlı olarak 0 veya 5) ve 1 GB’ın biraz üzerinde. Güncelleme paketi, en son Mart 2021 güvenlik yamasının yanı sıra, Göz Konforu Kalkanı (daha önce Mavi Işık Filtresi olarak adlandırılan) ve Özel Paylaşım gibi özellikleri de cihazlara getiriyor. Güncellemenin boyutu göz önüne alındığında indirme işlemi için Wi-Fi bağlantısı öneriliyor.

Değişiklik günlüğüne göre, kamera performansında da iyileştirmeler oldu; telefon, sosyal medyada paylaşmadan önce takvimden tarihleri ve adresleri alabiliyor ve daha önce çekilmiş fotoğraflardaki konum bilgilerini silebiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu