Güncel Teknoloji HaberleriKoronavirüs

Koronavirüs Aşısının Fiyatı Ne Olur? Çin Aşısına Güveniyor musunuz?

Koronavirüs aşısı ile ilgili tartışmalar sürerken herkesin merak ettiği Koronavirüs aşısının fiyatı ne olur? Sorusuna cevap arıyoruz…

Pandemi hayatlarımızın ciddi anlamda değişmesine sebep oldu. Şu anda bu satırları yazarken bile sokağa çıkma yasağı var ve bu durumu bile anlamak oldukça güç. Yaşanan pandemi son dönemde artarak yoluna devam ediyor. Peki biz ne yapıyoruz? Dünya hummalı bir çalışma ile aşıyı geliştiriyor. Farklı farklı ülkelerden gelen Koronavirüs aşısı ile ilgili olumlu haberler hepimizi sevindiriyor. Peki Koronavirüs Aşısının Fiyatı ne olacak? Bu soru bugün itibariyle en merak edilen detaylardan birisi.

Bu konuda birçok yorum ve farklı bakış açısı var. Biz de bunları bir araya getirdik ve ülkemizdeki durumu da net bir şekilde ortaya koyduk. Zira hepimiz korkuyoruz ve aşıya ihtiyaç duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilere göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti Çin’den 50 milyon adet Koronavirüs aşısı sipariş verdi. Peki bu aşılar ne zaman gelecek? Çin aşısı denen ilaç ülkemize gelirse bu aşıyı olur musunuz?

İşte tüm bu soru işaretlerini ve detayları siz değerli okuyucularımız ile paylaştığımız bir video hazırladık. Videoyu izleyin ve kendi yorumlarınızı da lütfen videonun altında bizlerle paylaşın. Zira bu konuda herkesin bir görüşü ve düşüncesi var. Sizce farklı aşıların fiyatları ne olacak? Söylendiği gibi aşı fiyatı 19 dolar mı olacak? İşte tüm bunları aşağıdaki videoda yorumladık.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu