Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemKatlanabilir TelefonlarSamsung

Galaxy Z Flip 5 Depolama Kapasitesi Sızdırıldı

Samsung’un yeni odak noktası olan katlanabilir modellerinden olan Galaxy Z Flip 5 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy Unpacked etkinliği ile hem amiral gemisi Galaxy S23 serisini hem de yeni arayüzü olan One UI 5.1 sürümünü duyurdu. Amiral gemisinin ardından ise gözler Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarına çevrildi. Kısa süre önce bazı sızıntılar gelmeye başladı bile. Son sızıntılara göre telefonun arka kısmında bulunan ekranın hem daha önceki modellerden hem de piyasada bulunan diğer katlanabilir telefonlardan daha büyük bir dış ekrana sahip olacağı öğrenmiş olduk. Şimdi ise yeni sızıntılar ile telefonun depolama kapasiteleri ortaya çıktı.

Galaxy Z Flip 5

Samsung’un yeni katlanabilir modeli Galaxy Z Flip 5 geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Galaxy S23 serisinden temel modelinde de gördüğümüz 128GB UFS 3.1 dahili depolamaya ve 256GB ve 512GB UFS 4.0 dahili depolamaya seçeneklerine sahip olacak. 128GB depolama seçeneğinin UFS 3.1 ile gelmesinin sebebi ise Samsung’un şu anda 256GB altında bulunan depolama seçenekleri için UFS 4.0 yongalarını üretmemesinden kaynaklanıyor.

İlginizi Çekebilir: Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max! Hangisinin Ekranı Daha İyi

Galaxy Z Flip 5 modelinin 128GB dahili depolama seçeneğine sahip telefonu alan kullanıcılar piyasada bulunan Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Flip 3 modellerine kıyasla okuma ve yazma hızlarında yükseltme görmeyeceği anlamına geliyor. Dahili depolamaya eşlik edecek Ram boyutları henüz bilinmiyor ancak hem alt modelinde hem de S23 modellerinde de gördüğümüz gibi 8GB Ram seçeneğine sahip olabilir. Tabii ki bu durum şimdilik sadece tahminden ibaret ilerleyen günlerde hem yeni sızıntılar ile hem de Samsung tarafından yapılacak açıklamalar ile telefon hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu