Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X70 Pro, DxOMark Puanıyla iPhone 13’ü Ağlattı!

Şirketin amiral gemisi Vivo X70 Pro, kamera performans testlerinde Apple’a büyük rakip oldu. İşte gelişmenin detayları karşınızda.

Çinli akıllı telefon devi Vivo, geçtiğimiz yılın eylül ayında X70 Pro modelinin küresel varyantını piyasaya sürmüştü. Bu cihaz geçtiğimiz günlerde DxOMark kamera testinden geçti ve tam 131 puan alarak rakibi Apple’a karşı büyük rekabet sundu. Gelin detaylara bir göz atalım.

Vivo X70 Pro DxOMark Testlerinde iPhone 13’ü Geride Bıraktı

Vivo X70 Pro’nun küresel varyantı(MediaTek) DxOMark testlerinde 131 puanlık dikkate değer bir skor elde etti. Kamerası 139 puan alırken, zoom ve video puanları sırasıyla 77 ve 111 skorlarına ulaştı. Bu puanları sayesinde X70 Pro, DxOMark’ın birinci sınıf akıllı telefon kamera listesinde iPhone 13’ü tahtından indirdi.

Küresel listede 12. sırada yer alan akıllı telefon, düşük ışıkta yapılan çekimlerde harika bir performans sergiliyor. Geniş bir dinamik aralık sunan cihaz, güzel renkler üreterek düşük ışıkta ayrıntı düzeyini çok artırıyor.

Vivo X70 Pro Vivo X70 Pro

X70 Pro ayrıca hassas otomatik odaklama, geniş alan derinliği, ultra geniş kamerada doğru beyaz dengesi ve telefoto özellikleri ile birlikte görüntü kalitesini bir hayli artırıyor. Video çekimlerinde ise telefon, parlak ve fazla ışıklı ortamlarda iyi pozlama yaparak doğru ve tatmin edici beyaz dengesi sağlıyor. Görüntü sabitleme konusunda da oldukça başarılı. Bu yetenekleri ile birlikte telefon rakiplerine karşı üstünlük sağlamış oldu. Vivo ve akıllı telefonlarının yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu