AndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei VR Glass satışa sunuluyor! Türkiye’ye gelir mi?

Huawei’nin yeni tanıttığı Huawei VR Glass sanal gerçeklik gözlüğü satışa sunuluyor. Peki fiyat ve teknik detaylar ne? Türkiye’ye gelir mi?

Huawei 23 Ekim tarihinde yaptığı bir etkinlik ile sanal gerçeklik dünyasına adım attı. Bildiğiniz üzere daha geçtiğimiz hafta da OPPO INNO Day etkinliğinde arttırılmış gerçeklik gözlüklerini bizlere sundu. Huawei ve Samsung sanal gerçeklik tarafında ilerlerken Apple ve OPPO gibi üreticilerin de artırılmış gerçeklik üzerine çalıştıklarını görüyoruz. Huawei VR Glass 23 Ekim tarihinde şirket tarafından gösterildiğinde ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı da bilinmiyordu. Bugün bunların hepsi belli oldu.

Yeni nesil gözlük 19 Aralık tarihinde Huawei tarafından satışa sunulacak. 430 Dolar fiyat etiketine sahip olacak yen in esil sanal gerçeklik gözlüğünün içerik tarafında sorun yaşamaması için ciddi bir çalışma var. Yeni gözlüğün en önemli farklarından birisi ise 3D ses efektlerini, IMAX dev ekran modunu ve VR cep telefonu projeksiyon perdesi modunu da destekliyor. Bununla birlikte lens tarafında da ciddi bir iyileştirme ve miyoplar içinde ayarlar bulunmakta.

Huawei’nin yeni nesil VR camları yaklaşık 26,6 mm lens sistemi kalınlığında ve sadece 166 gram ağırlığında. Bu gözlük Dünya VR Endüstri Konferansı İnovasyon Altın Ödülü’nü kazanmayı başardı. Bu gözlük Türkiye pazarında da satışa sunulacaktır. Zira Huawei’nin aksesuar tarafı ülkemizde ciddi bir potansiyele sahip oldu. Bakalım fiyat ne olacak?

Editörün Notu

Biz fiyatın 3.499 TL seviyesinde olacağını tahmin ediyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu