Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 13 için Xiaomi’den İddialı Sözler


Xiaomi başkanı, MIUI 13 güncellemesinin Xiaomi ve Redmi telefonlarında kullanma deneyimini geliştireceği konusunda söz verdi.

Çinli teknoloji devi Xiaomi şu sıralar MIUI 13 güncellemesi üzerinde tam gaz çalışmaya devam ediyor. Xiaomi 12 tanıtımında gösterilmesi beklenen bu arayüz güncellemesinden beklenti çok büyük. Bu beklentileri daha da yükseltecek açıklama bugün firmanın başkanından geldi. Açıklamalara göre yeni arayüz şimdiye kadar ki en akıcı deneyimi Xiaomi ve Redmi sahiplerine sunacak.

MIUI 13 çok iddialı geliyor

Açıklanan bilgilere göre şirketin lideri; MIUI 13’ün Xiaomi ve Redmi telefonlarının kullanma deneyimini iyileştireceğinden kesinlikle emin olan MIUI kabuk geliştirme ekibinin üyeleriyle konuştu. Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin kurucusu ve CEO’su, Ağustos ayında MIUI 13’ün bu yıl piyasaya sürüleceğini ima etmişti. Son mesajda sadece daha önce duyurulan tarihleri ​​doğruladı ve MIUI 13’ün şu anda nihai sürüme kavuşmak üzere olduğunu da ekledi.

Ek olarak, kullanıcılar Web’de MIUI V13.0.0.1.SKACNXM belleniminden bahsedildiğini buldular ve bu da yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. MIUI 13’ü alacak ilk model grubu, Xiaomi Mi Mix 4, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11 Youth Edition, Xiaomi Mi 10S, Redmi K40, Xiaomi K40 Pro ve Xiaomi K40 Pro+’ı içerecek.

MIUI 13 güncellemesi

Daha sonra güncelleme, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 9, Redmi K30, Note 9/10/11 ve diğer serilerin akıllı telefonları için yayınlanacak.

Yeni arayüzün ana özellikleri arasında sanal bellek, özelleştirilebilir bildirim yönetimi, kayan widget’lar, yeni sistem animasyonları ve temaları, yeni pil yönetimi ve gelişmiş veri koruması yer alıyor. Xiaomi’nin başkanına göre bu güncelleme beklentilerin üstünde olacak. Sıfır sorun ve akıcı bir deneyim vadedecek olan yeni güncelleme 2022’nin ilk çeyreğinden itibaren hem Çin’de hem de Global’de dağıtılmaya başlanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu