Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A52 için Montaj Videoları Yayınlandı!

Samsung’un yeni orta segment canavarı Galaxy A52 için montaj videoları yayınlandı. Bakalım telefonun içinde neler var?

Samsung geçtiğimiz gün karşımıza Galaxy A52 ve Galaxy A72 modelleri ile çıktı. Firmanın en iyi orta segment telefonları olan bu modeller şık ve sağlam bir tasarıma, güçlü dahili bileşenlere, Super AMOLED ekrana, zengin özelliklere sahip yazılımlara ve daha büyük pilleri ile dikkat çekmişti. Lansmandan sonra, Samsung şimdi iki telefonun tüm önemli özelliklerini açıklayan bir dizi video yayınladı.

İlk video, ekranı, pili, kamera modülleri, parmak izi okuyucusu, stereo hoparlörler, işlemci, bellek, depolama, ısı borusu, hücresel sinyal alıcısı ve SIM kart/microSD dahil olmak üzere Galaxy A52’nin tüm dahili ve harici parçalarını gösteriyor. Adım adım montaj süreci, Samsung mühendisi tarafından açıklanıyor.

İkinci video, 64 MP OIS kamera, gece modu, Tek Çekim, Eğlence modu, Pro video modu, Uzay Büyütme ve Dokunmak da dahil olmak üzere A52 ve ve A72’nin tüm önemli kamera özelliklerini gösteriyor.

Dördüncü video, Galaxy ekosistemindeki Müzik Paylaşımı, SmartThings Bul, Süreklilik ve klavye paylaşımı gibi ilginç özellikleri açıklıyor.

Son video ise yapay zeka güç tasarrufunu, Bixby Rutinlerini, Game Booster’ı ve Dolby Atmos’u nasıl kullanabileceğinizi gösteriyor.

Türkiye’de de çok yakında satışa sunulacak olan A52 ve A72 modelleri piyasadaki amiral gemisi modellerine kafa tutacak seviyede. Umarız fiyatları da uygun olur. Aksi durumda Xiaom, OPPO ve Realme gibi firmalar karşısında baş etmesi zor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu