Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P30 Pro ve Mate 30 Pro İçin Yeni Güncellemeler

Huawei, eski üst segment telefonları Huawei P30 Pro ve Mate 30 Pro için yeni güncellemeler yayınladı. Yeni güncellemeler neler getiriyor?

Huawei çok sayıda telefon için güncelleme yayınladı. Güncelleme alan modeller arasında Huawei P30 Pro, Huawei P30, Huawei Mate 30 Pro ve Huawei P40 serisi yer alıyor. Kısa süre içerisinde yayınlanan güncellemeler ülkeye ve bölgeye göre değişiklik gösteriyor.

P30 Pro’dan başlayacak olursak; markanın Google yüklü son üst segment telefonu olan P30 Pro küresel çapta yeni bir aylık güncelleme alıyor. EMUI 11.0.0.174 sürüm numarasını taşıyan güncelleme 215 MB büyüklünde olup Google’ın işletim sistemine dahil ettiği ekim ayı güvenlik düzeltmelerini içeriyor. Sistemi daha kararlı bir hale getiren güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz. Aynı güncellemenin Huawei P30 için de dağıtıma sunulduğunu hatırtalım.

Öte yandan P30 Pro için güncellemeler aylık sürümlerle sınırlı kalmayacak. Telefonun önünde daha EMUI 12 güncellemesi yer alıyor. Bu güncellemenin yeni yılla birlikte yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan Huawei, Mate 30 serisi telefonlar için Çin’de yeni bir güncelleme yayınladı. Kasım ayı güvenlik düzeltmelerinin yer aldığı güncelleme Bluetooth bağlantısını kararlı bir hale getiriyor. Güvenlik düzeltmelerinin yer aldığı güncelleme ayrıca genel kullanıcı deneyimini iyileştiriyor ve önceki sürümlerde karşılaşılan sorunları düzeltiyor.

Öte yandan Huawei Mate 30 serisi EMUI 11 üzerinde çalışıyor ve kullanıcılar bir sonraki büyük yazılım güncellemesini heyecanla bekliyor. Telefon için EMUI 12 beta testleri devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu