Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno A Serisi Geliyor! Müjdeli Haber Japonya’dan Geldi!

OPPO’nun telefon yelpazesi genişlemeye devam ediyor. Firmadan şimdi de yeni bir seri geliyor. OPPO Reno A Serisi çok yakında duyurulabilir.

Çinli teknoloji devi OPPO, yeni seriler için kolları sıvadı. OPPO’nun telefon yelpazesi çok yakında OPPO Reno A serisi ile genişleyecek. OPPO’nun Japonya hesabı üzerinden yapılan duyuru ile müjdelenen bu yeni seri hakkında şimdilik çok fazla bir şey bilinmiyor. Ancak tahminlerimize göre bu seri fiyat/performansa odaklanacak.

OPPO Reno A Serisi kullanıcı odaklı olacak

Yapılan duyuruya göre 16 Haziran 2022 tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan bu yeni seri tamamen kullanıcı odaklı olacak. OPPO yaptığı açıklamada; “OPPO, kullanıcıların sesini dinler, pazar araştırmasını tekrarlar, inceleme ve yorumları aksatmadan kontrol eder ve herkesi memnun etmek için geliştirmelere devam eder.” ifadelerini kullanıyor. Bu ifadeler kullanıcıların bu zamana kadar istediği telefonun geleceğinin sinyallerini veriyor diyebiliriz.

Ayrıca firma Japonya’daki müşterilerine özel bir de kampanya düzenliyor. OPPO’nun sesini duyur etkinliği sayesinde siteye yorum yapan ve deneyimlerini paylaşan 5 kişiye yeni seri hediye edilecek. Japonya pazarına özel olarak tanıtılacak olan bu telefonun Avrupa pazarına da yine yakın zaman içerisinde gelmesi bekleniyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

OPPO Japan (@oppojapan)’in paylaştığı bir gönderi

Telefonun özellikleri hakkında yorum yapmak şimdilik yanlış olur. Firmanın bu modeli orta menzile konumlandıracağını düşünüyoruz. Kamera özellikler ile de kullanıcılarını fazlasıyla tatmin edeceğini düşündüğümüz bu model telefon sektörüne yeni bir soluk kazandırabilir. Bakalım kullanıcı odaklı olacak olan bu telefon bizlere neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu