Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Band 7 Arayüzü ile Karşımızda!


Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 7 arayüzleri ile karşımıza çıktı. Peki, yeni modelde ne gibi değişiklikler olacak?

Xiaomi Mi Band akıllı bileklik bildiğiniz gibi pazarda önemli bir konuma sahip. Mi Band 6 ile tasarımsal açıdan yeniliğe giden firma ekranı büyüterek kullanıcılara daha fazla kullanım alanı sunmuştu. Bugün ise Xiaomi Mi Band 7 hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Amazfit Zepp veritabanına göre; yeni model M2129B1 ve M2130B1 kodlarına sahip olacak. CMIIT veritabanındaki kimlik numaraları sırasıyla 2022DP1794 ve 2022DP1805 olacak.  Mi Band 7’nin ekran çözünürlüğü 192 x 490 piksel olabilir. Bu, Mi Band 6’nın 152 x 486 piksel ekranından biraz daha iyi olacak anlamına geliyor. Ayrıca ekranın boyutunun biraz artacağını da söyleniyor.

Mi Band 7 her zaman açık ekran özelliğini de destekleyecek gibi görünüyor. Yerelleştirme dosyalarında GPS‘ten bahsediliyor. Bu nedenle bu nesilde Mi Band, görünüşe göre, sonunda bir GPS alıcısı bulunacak..

Fitness bilekliği Mi Band 7 ile Xiaomi, anlamı belirli bir alarm süresi için kullanıcıyı yarım saat içinde uyandırmaya başlayan akıllı bir alarmın işlevini de sunabilir. Smart Alarm ilk Mi Band‘da ortaya çıktı, ancak bileziğin sonraki sürümlerindeki kullanıcı şikayetleri nedeniyle kaldırıldı. Şimdi akıllı alarm geri dönecek gibi görünüyor.

Xiaomi Mi Band 7

Mi Band 7’de iki enerji tasarrufu modu olacak. Bunlar sadece enerji tasarrufu ve ultra enerji tasarrufu olarak isimlendirilecek. Bu nedenle, cihazın maksimum özerkliği, bazı işlevlerin devre dışı bırakılması nedeniyle de olsa, selefinden daha yüksek olacaktır.

Fitness bikeliğinin ürün yazılımında 303 emoji ve 126 bildirim simgesinin yer alacağı açıkça görünüyor. İlginçtir ki, kaynağa göre, Mi Band 7, Zepp OS‘yi çalıştıracak. Bu, şirketin tescilli uygulama Mi Fit’e veda edebileceği anlamına geliyor.

Yaz sonunda tanıtılması beklenen bu bilekliğin yine 90 dolar bandını aşmayacağı söyleniyor. Bakalım yeni model sunacağı özellikler ile Mi Band 6’dan yükseltme yapmaya yönlendirebilecek mi?

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu