Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50 Pro Plus Yakınlaştırma Rekoru Kıracak


Huawei P50 Pro Plus gelen bilgilere bakılırsa mobil dünyasındaki en iyi yakınlaştırma gerçekleştiren akıllı telefon olacak.

Huawei, 29 Temmuz tarihinde düzenleyeceği etkinlikte P50 ve P50 Pro modellerini duyuracak. Huawei P50 Pro Plus modeli bu etkinlikte görücüye çıkabilir, fakat bu özel telefon için kullanıcıların bir süre bekleyeceği bildiriliyor.

Özel diyoruz zira P50 Pro Plus, akıllı telefon endüstrisinde bugüne kadar kullanılmayan benzersiz bir kamera deneyimi sunacak. Güvenilir bir kaynak, Weibo aracılığıyla yayınladığı bir mesajında P50 Pro Plus’ın 20x optik ve 200x dijital yakınlaştırmaya sahip bir kamera sistemine sahip olacağını bildiriyor. Kaynak, P50 Pro Plus’ın geçen yılki amiral gemisi telefonla kıyaslandığında  yakınlaştırmanın iki kata çıkarılacağını ifade ediyor.

Huawei etkili yakınlaştırma için P30 Pro ile birlikte periskop kamera kullanmaya başladı. Bu modelde kamera paketi 5x optik ve 50x dijital yakınlaştırmaya sahip idi. Söz konusu P40 Pro olduğunda ise optik zoom 10 kata, dijital zoom ise 100 kata çıkarıldı. Huawei’den henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi, fakat 29 Temmuz tarihinde tanıtılacak serinin bazı özelliklerinin resmi hesaplardan aktarılacağını belirtelim.

Huawei P50 serisinde kullanılacak kamera birimlerinin şu şekilde olması bekleniyor:

  • Huawei P50: Ana kamera + geniş açılı kamera + telefoto kamera
  • Huawei P50 Pro: Ana kamera + geniş açılı kamera + periskop kamera + 3D ToF kamera
  • P50 Pro Plus: Ana kamera + geniş açılı kamera + periskop kamera + telefoto kamera

Öte yandan Huawei, P50 serisinde LG ve Samsung ekranlar yerine nispeten daha uygun olan BOE üretimi OLED paneller kullanacak. Hem bu gelişme hem de telefonların 4G ağları destekleyecek olması seride fiyatları önemli ölçüde aşağı çekecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu