Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S10 Lite ortaya çıktı! Beklediğimiz gibi ucuz bir telefon olmayabilir

Son dönem gelişmeler Samsung’un Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde bütçe dostu bir model üzerinde çalıştığını gösteriyor. Peki Samsung Galaxy S10 Lite gerçekten de ucuz bir telefon olacak mı? Samsung’un son patent başvurusuna göz atıyoruz.

SM-G770F model numarasına taşıdığı iddia edilen Galaxy S10 Lite daha öce kriter testlerinde ve bazı sertifika süreçlerinde karşımızı çıktı. Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak telefonun pil kapasitesi ise 4.500 mAh olarak belirlendi.

Samsung Galaxy S10 Lite kavisli ekranla geliyor

Galaxy S10 serisi diğer modellerden daha büyük bir pile sahip olan telefonun yine serisinin diğer modelleriyle benzer işlemciyi kullandığı görülüyor. Bu gelişmeler Galaxy S10 Lite’ın pek de ucuz olmayacağını gösteriyor.

Samsung’un Amerika’da son patent başvurusunda karşımıza çıkan telefonun GalaxyS10 Lite olduğu öne sürüldü. Telefon, önden bakıldığında Galaxy S10 Plus modelinden farksız görünüyor. Bize göre sağ üst köşede ekrana gömülü çift ön kamera ve kavisli ekranın yer verildiği telefonda 3.5 mm kulaklık girişi ise bulunmuyor.

Arka tarafta ise Galaxy S9 Plus benzer bir kamera yapısı bizleri karşılıyor. Çift arka kameranın yer verileceği modelde parmak izi tarayıcısı da ekrana gömülü bir halde olacak.

Galay S10 Lite’da Snadpragon 855, daha büyük pil, kavisli ekran, ekrana gömülü çift ön kamera ve 5G desteği gibi unsurlar bir araya geldiğinde telefon pek de bütçe dostu olmayacak.  Beklentiler söz konusu Lite modelin iPhone 11’in rakibi olacağı yönünde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu