Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Watch GT 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı


Mate 30 serisi için düzenlenen etkinlikte beklendiği gibi Huawei Watch GT 2 akıllı saatin de duyurusu gerçekleşti. Serinin önceki modeliyle kıyaslandığında iki önemli gelişme dikkat çekiyor. Bunlardan ilki daha gelişmiş özelliklere sahip olan Kirin A1 yonga seti, ikincisi ise 3D cam ekran.

Huawei Watch GT 2 özellikleri

Huawei Watch GT’nin tasarım anlayışını yani yuvarlak gövde yapısını sürdüren ikinci nesil akıllı saatte Kirin A1 yonga seti sayesinde daha iyi pil ömrü vaat ediliyor. 1,39 inç büyüklüğünde ve 454 x 454 piksel çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olan akıllı saatin 46 mm versiyonu, Huawei’in açıklamasına göre iki hafta pil kullanım süresi sunuyor. Saatte 445 mAh büyüklüğünde pil bulunuyor.

Huawei Watch GT2 akıllı saatte 500 şarkı kaydedebilir bunları dinleyebilir ve 150 metre mesafeye kadar Bluetooth üzerinden sesli aramalar gerçekleştirebilirsiniz. Yeri gelmişken akıllı saatte sesli aramalar için mikrofon yer aldığını belirtelim.

42 mm versiyonu da bulunan akıllı saat, Huawei tarafından geliştirilen LiteOS işletim sistemiyle geliyor. Siyah ve gümüş renklerde gelen saatin nabız sensörü, Bluetooth 5.0 bağlantısı, GPS  ve 50 metreye kadar su direnci yer alıyor.

Koşu, yürüyüş, bisiklet, triatlon ve yüzme, eliptik makine, kürek gibi 15 spor aktivitesini yönetebilen akıllı saat, uyku sorunlarını analiz etmek için yapay zekayı kullanıyor ve kullanıcıya dinlenme kalitesini artırmak için tavsiyelerde bulunuyor. Saatte ayrıca stres seviyelerinin izlenmesini sağlayan TruRelax özelliği de mevcut.

Huawei Watch GT2 akıllı saatin fiyatına gelince; 42mm versiyon 199 €, 46mm versiyon ise 229 €’dan satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu