Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P30 Pro nasıl bir ekrana sahip olacak? İşte son gelişmeler


Huawei P30 Pro son dönemde mobil dünyasının en çok konuşulan telefonlarından biri oldu. İlk etapta kılıf görüntüleri sızdırılan telefonun daha sonra kamera sensörüne ilişkin bilgiler geldi. Şimdi ise P30 Pro’da yer alacak ekrana ilişkin gelişmeler yaşanıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei P30 Pro çentikli ekrana sahip olacak

Phone Arena sitesinde yer alan habere göre Huawei, bir sonraki tepe modeli P30 Pro’da tıpkı Mate 20 Pro’da olduğu gibi kavisli AMOLED ekran kullanacak. Mate 20 Pro’nun panelini üreten iki şirket olan LG veya BOE, P30 Pro’da da Huawei’in ekran tedarikçileri olacak.

Huawei P30 Pro'da Mate 20 Pro benzeri tasarım görebiliriz
Huawei P30 Pro ‘da Mate 20 Pro benzeri tasarım görebiliriz

Mevcut durumda delikli AMOLED ekranı sadece Samsung üretebilmekte. Samsung da doğal olarak bu ekranları sadece kendi telefonlarında kullanıyor. Huawei’in bu noktada önünde iki yol var: Ya çentikli ekranla yola devam edecek ya da LCD ekrana geçiş yapacak. Ancak gelen bilgiler Huawei’in yoluna AMOLED ekran ile devam edeceği yönünde.

Eğer Huawei, P30 Pro’da yenilikçi bir tasarım sunmak istiyorsa LCD ekran seçmek zorunda kalacak. Kavisli ve AMOLED ekran ise Mate 20 Pro benzeri bir tasarım karşımıza çıkaracaktır.

 

Huawei P30 ve P30 Pro görüntüleri gelmeye başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu