Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X50t 5G Görüldü! Önce TENAA, Sonra Sertifikaa!

Son zamanlarda sık sık yeni telefonlar ile gündeme gelen Realme, bu kez de dört üyesi bulunan X50 serisine X50t 5G cihazını kazandıracak!

Çin’in yükselen yıldızı Realme, şuanda dört üyesi bulunan X50 serisine yeni cihazlar kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Pazartesi günü X50 Pro Player ile seriyi genişleten şirket, şimdi de X50t 5G ile pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Öyle ki ilk olarak TENAA‘da hem tasarımsal, hemde ufak çaplı da olsa donanımsal olarak karşımıza çıkan cihaz, şimdi de Play Store destekli cihazlar listesine adını yazdırdı. Play Store sertifikasının yanı sıra Çin’in 3C ajans veritabanında da bizleri karşılayan Realme X50t 5G, çok yakında global pazarda RMX2052 , Çin pazarında ise RMX2052CN kod adıyla boy gösterecek.

Realme X50t 5G

Son dönemde aynı tasarım ve oldukça benzer donanıma sahip cihazlarını aynı seriye adapte ederek pazara sunan şirket, bu cihazla X50 serisini beşlemiş olacak. Aynı zamanda TENAA’daki tasarım detayları ile de diğer cihazlardan ayrılmayacak. 30W hızlı şarj desteğine ek olarak isminden de anlaşılacağı üzere 5G desteğini bizlere sunacak olan cihaz, yapılan iddialar doğrultusunda X50m 5G’ye benzeyecek. 12GB RAM ve 256GB depolama alanıyla da oldukça güçlü bir model olacak.

Arka tarafta diğer Realme cihazlarında sürekli gördüğümüz dörtlü kamera kurulumuna ek olarak son dönemin trendi olan degrade rengiyle tanıtılacak olan X50t 5G, Infinity-O (delikli ekran) ekranıyla da son dönemde tanıtılan birçok cihazın izini takip edecek. Şuan için bu cihaz hakkında tüm bildiklerimizin bunlar olduğunu belirterek Realme’nin yeni cihazını beklemeye koyulalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu