Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 8 nihayet Android 10 güncellemesine kavuştu!!

Uzun süren testlerin ardından Xiaomi eski amiral gemisi Mi 8 için Android 10 güncellemesini nihayet bugün dağıtmaya başladı.

Mi 8 bildiğiniz üzere şirketin bir zamanlar en çok beğeni kazanılan amiral katili cihazıydı. Günümüzde hala tüm mobil oyunları donmadan oynatabilecek ve en güzel fotoğrafları çekebilecek kamera performansına sahip.  Google, bazı Android telefonlarına bildiğiniz üzere 2 büyük güncelleme desteği sunuyor.  Mi 8 de bugün bu ikinci büyük güncellemesi olan Android 10 a nihayet kavuştu. Xiaomi bir süredir bu cihazı test ediyordu. Hatta bu güncelleme Çin’de kullanıma bile sunulmuştu. Ancak koronavirüsten dolayı güncellemeler askıya alındığı için kullanıcılar biraz geç kavuştu.

Aslında Xiaomi, geçtiğimiz Ocak ayında Mi 8 ve Mi 8 Pro için Android 10 güncellemesini yayınlamıştı ancak bazı sebeplerden ötürü geri çekmek zorunda kaldı. Daha sonra şirket hataları giderdi ve güncellemeyi yeni güvenlik yaması ile beraber tekrar kullanıcılarına sundu.

Önceki güncellemeyi (v11.0.1.0.QEAMIXM) bazı hatalar nedeniyle askıya aldık.  Ancak, bu yeni güncelleştirme bazı kritik sorunları giderir ve genel kullanıcılar için Android 10 güncellemesini içerir . Cihazlarına daha önceden Android 10‘u kuran kişilerin bu yeni güncellemeyi yüklemelerini tavsiye ederiz.

Güncelleme 1.9 GB‘lık bir boyutla karşımıza çıkıyor ve Android 10 tabanlı MIUI 11 ile geliyor. Şimdi gelin değişiklikler listesine bir göz atalım:

Sistem
Android 10
Durum çubuğuna dayalı kararlı MIUI , Bildirim gölgesi
– Düzeltme: İkinci alanda Bildirim gölgesinde bildirim ayarları açılamadı
– Düzeltme: Bazı durumlarda Bildirim gölgesi açılamadı
Diğer
– Düzeltme: Kaydırma ile çakışan resimler Ekran görüntüleri

Güncelleme şuan OTA yoluyla hızlı bir şekilde herkese yayılıyor. Bu yüzden sizlerinde sabırla beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu