Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarOPPO

Oppo Find N3 Garip Tasarımıyla Göründü

Oppo Find N3 garip tasarımıyla göründü. Platform kardeşi OnePlus Open'a benzeyen cihaz, markanın dokunuşlarını içeriyor.


Oppo Find N3 garip tasarımıyla göründü. Platform kardeşi OnePlus Open’a benzeyen cihaz, markanın dokunuşlarını içeriyor.

Oppo yakında Find N3’ü piyasaya sürecek ve katlanabilir cihazın resmi görünümlü görüntüleri internette ortaya çıktı. OnePlus Open görsellerine çok benziyorlar ve hafta sonu Weibo’da sızdırılan bir fotoğrafa oldukça benziyorlar.

<yoastmark class=

Oppo Find N3 devasa bir dairesel adaya, Hasselblad logosuna ve 5x optik yakınlaştırmalı periskop lense sahip olacak. Renderler biraz düzenlenmiş ve muhtemelen bir filtreden geçmiş gibi görünüyor, ancak bunların gerçek olduğuna inanıyoruz.

Devasa ada boyutuna rağmen LED flaş, periskop lensin sığmasına izin vermediği için arka panelin sol üst köşesine, bunun dışına yerleştirilecek.

Tasarımsal olarak Oppo’nun standart amiral gemisi telefonlarında kullanılan dairesel tasarım çizgisinin yeni katlanabilir amiral gemisinde de kullanıldığını görebiliyoruz. Fakat telefonun daha çok Honor Magic 5 Pro’ya benzediğini söyleyebilmek mümkün. Zira Honor Magic 5 Pro’nun kamera tasarımında baktığınızda Find N3’ün sadece nispeten farklı bir dizilimi kullandığını görebiliyoruz. Cihazın bu kadar büyük görünen kamera tasarımının arkasındaki teknik özellikleri bilmesek de güçlü bir performans vaat ettiğini Hasselblad işbirliğinden anlayabiliyoruz.

Platform kardeşi OnePlus Open’ın daha düşük bir kamera paketine sahip olması muhtemel çünkü Oppo her zaman BBK grubunun kamera tarafındaki gözde markası olmuştur ve OnePlus nispeten daha fiyat/performans odaklı ürünleri üretmeyi seven bir marka. Her iki modelin de farklı tüketici kategorilerine başarılı bir şekilde hitap edebileceğini düşünüyoruz fakat cevabı ürünlerin incelemeleri verecek ve iki firma da geliştirmesi gereken bir özellik varsa tespit edebilecek.

Siyahın vegan deri kaplamalı üç rengi olacak ve diğer iki panel muhtemelen camdan yapılmış olacak. Oppo Find N3’ün Çin’e özel bir model olarak kalacağını, OnePlus Open‘ın ise dünya çapında satılacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu