Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

İlk değil ama en son Galaxy Note 10 Plus fiyat değerlendirme

Bugün Mustafa KILIÇ ile yaptığımız bir videoda Galaxy Note 10 Plus fiyat değerlendirmesini eyyamsız bir şekilde yaptık. Peki siz fiyatı nasıl buldunuz?

Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus tanıtımını geçtiğimiz gün yaptı. Ardı ardına çıkan “ilk Galaxy Note 10 inceleme” videolarından sonra bizde son olarak Galaxy Note 10 Plus fiyat değerlendirmesini sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa KILIÇ ile gerçekleştirdik. Samsung bugüne kadarki en pahalı Android telefonu bizlere sundu ve bizde teknoburada.net olarak bunu eyyam yapmadan, çanak tutamadan değerlendirmek istedik. Zira bugüne kadar gördüğümüz en pahalı Android telefonlar ile karşı karşıyayız.

Samsung Türkiye pazarında yeni nesil telefonlarını;

  • Galaxy Note 10 256GB Hafıza 8GB Hafıza 9.899 TL
  • Galaxy Note 10 Plus 256GB Hafıza 12GB Hafıza 11,399 TL

Fiyattan satışa sundu ve bir anda telefonların özelliklerinden çok fiyatları konuşulmaya başlandı. Birçok okuyucumuz ve izleyicimiz “acaba fiyat düşer mi?” sorusunu bizlere soruyorlar ve bizde bu soruya video içinde cevap veriyoruz. Bununla birlikte video içinde Galaxy Note 10‘nun kendisi için yeni ama sektör için yeni olmayan özelliklerinden de bahsediyoruz. Hatta geçtiğimiz yıl Huawei Mate 20 Pro tanıtımında yapılan oyuncaklı 3D tarayıcı tanıtımı Samsung tarafından aynı şekilde kullanıldı.

Galaxy Note 10 fiyatını gördükten sonra yeni nesil iPhone 11’lerin fiyatını ise hiç tahmin etmek bile istemiyoruz….

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu