Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonorKatlanabilir TelefonlarTeknoloji

Honor Magic V2'nin Resmi Lansman Tarihi Belli Oldu

Honor merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V2’nin resmi lansman tarihini sonunda duyurdu. Gelin beraber bakalım.

MWC Shanghai şu anda yapılıyor ve Honor CEO’su George Zhao, cep telefonları dünyasında yenilik ve değişim üzerine bir açılış konuşması yaptı. Konuşması sırasında şirketinin yeni Honor Magic V2’yi 12 Temmuz’da piyasaya süreceğini açıkladı. Yöneticiye göre, yeni telefon “katlanabilirlik deneyiminde devrim yaratacak”.

Honor, Magic Vs’yi piyasaya sürdüğünde, %10 daha hafif gövde ve yeniden elden geçirilmiş menteşe ile ilk Magic V’ye göre bir ilerleme kaydetmişti. CEO, V2’yi neyin bu kadar devrimsel nitelikte yapacağını açıklamadı, ancak şirketin önceki modellerin bazı dezavantajlarını gidermesi bekleniyor. Su geçirmezlik, kablosuz şarj ve daha fazla özelliği yarı katlanmış halde görmeyi umuyoruz.

12 Temmuz tarihini zaten geçen haftaki bir söylentiden duymuştuk. Kaynak, LTPO AMOLED’in yüksek frekanslı PWM karartma ile daha yüksek ekran tazeleme hızına sahip olacağını iddia ediyor. Honor Magic V2, biri geçen yaz çıkan Snapdragon 8+ Gen 1 ve diğeri mevcut amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Gen 2 olmak üzere iki versiyon halinde gelebilir. Umarız Honor, etkinliğe doğru ilerleyen günlerde Honor Magic V2 hakkında daha fazla ayrıntı ve özellik paylaşır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu