GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Sohbete Özel Duvar Kağıdı Ve İki Özelliğe Daha Kavuşuyor


Günümüzde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamarından WhatsApp, yeni duvar kağıtları, daha sonra oku ve pek çok daha yeni özelliğe kavuşacak

Akıllı telefonlarımızın, tabletlerimizin hatta pc’lerimizin olmazsa olmazlarından WhatsApp, yeni güncellemeleriyle popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Her geçen gün daha da büyük bir kitleye ulaşan WhatsApp, önümüzdeki günlerde kullanıcıların çok hoşuna gidecek bir takım yeni özellikler sunacak. Dilerseniz gelin, ABD’li şirketin test ettiği yeni özelliklere bir göz atalım;

Hatırlarsınız WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda yeni depolama yönetimini duyurmuştu. Cihazın hafızasından kolayca yer açmaya olanak tanıyan bu araç, kullanıcılarında çok hoşuna gitmişti. Şimdi ise Facebook’a bağlı olan bu uygulama, yeni duvar kağıtları, video sessize alma ve daha sonra oku özelliğine kavuşuyor.

WhatsApp yeni duvar kağıtlarını test etmeye başladı

WABetaInfo tarafından gelen bilgilere göre WhatsApp, yeni duvar kağıtları özelliğini test etmeye başladı. Bir sonraki beta güncellemesiyle gelmesi beklenen bu yenilik, kullanıcının farklı sohbetlerde ayrı ayrı duvar kağıtları ayarlamasına olanak tanıyacak. 32 yeni açık , 29 adette koyu duvar kağıtları arasından özel duvar kağıdı seçimi yapılabilecek ve, sohbet arka planlarına uygulanabilecek.

Videoları sessize alma

Yeni güncellemeyle eklenecek olan bir diğer özellik ise ”videoları sessize alma”. Bu özellik sayesinde bir kişiye video göndereceğiniz zaman, öncesinde videoyu susturmanıza izin verilecek.

Sonra Oku

WhatsApp’ın test ettiği diğer özellik ise, bir süredir tartışılan ”Sonra Oku modu”. Bu özellik bir nevi tatil modu olarak da adlandırılabilir. Kullanıcılar uygun olmadığı bir zamanda gelen mesajı, ”sonra oku” bölümüne atarak daha sonra yanıtlayabilecekler. Bu özellik şüphesiz kullanıcıların en çok dikkatini çeken yenilik olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu