Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung’un Bir Sonraki Unpacked Etkinliğinde Tanıtacağı Ürünler Belli Oldu

Samsung markasının muhtemelen temmuz ayında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde sergileyeceği ürünler belli oldu.

Samsung geçtiğimiz ay başında düzenlediği etkinlikle S24 serisini tanıtmıştı. Güney Koreli teknoloji devi bir sonraki Unpacked etkinliğinde bir dizi yeni ürünün duyurusu gerçekleştirecek. Muhtemelen temmuz ayında gerçekleşecek bir sonraki Samsung Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 ve Galaxy Ring akıllı yüzüğünü tanıtması bekleniyor.

Samsung Yeni Galaxy Cihazlarını Temmuz’da Unpacked Etkinliğinde Tanıtıyor

Güvenilir ihbarcı TheGalox’a göre Güney Koreli teknoloji devi, yeni ürünlerini tanıtacak. Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 katlanabilir cihazları bu etkinliğin öne çıkan ürünleri olacak. Galaxy Ring ön tanıtımını S24 serisiyle birlikte tanıtan Samsung, önümüzdeki etkinlikte akıllı yüzüğün resmi tanıtımını yapacak.

Ayrıca Galaxy Buds 3 ve Watch 7 serisinin tanıtımının da yapılması bekleniyor. Samsung severlerin büyük bir merakla beklediği lansmanda yeni bir hizmetin de tanıtılması planlanıyor. Galaxy Tab S10 serisinin ve Galaxy XR kulaklığının bu etkinlik sırasında duyurulabileceğini iddia ediyor ancak bu pek olası görünmüyor. Merakla temmuz ayındaki bu lansmanı bekliyor olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu