Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Car Süreci Hızlandırıldı! Yeni Adım Atıldı


29 Mart’ta yeni bir telefon serisi tanıtacak olan Xiaomi araba tarafına da ağırlık vermeye başladı. Şirket yeni personeller aldı.

Pazartesi günü Mi serisini kullanıcıların karşısına çıkaracak olan Xiaomi markası şu sıralar dur durak demeden gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca insana ulaşmaya devam eden şirket ülkemizde de oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Redmi serisi ile 200 milyon satış rakamını geride bırakan şirket geçtiğimiz aylar da elektrikli araçlar ile gündeme gelmişti. Önce sızıntılar ile ortaya çıkan Xiaomi Car kısa süre sonra da doğrulanmıştı. Merakla beklenen araçların yıl sonunda yollar da olması beklenirken bugün yeni gelişmeler de yaşandı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda Xiaomi’nin araç modelleri üzerinde çalıştığından söz etmiş ve konunun yakından takipçisi olacağımızdan bahsetmiştik. Araç modelinin ya da modellerinin yıl sonunda piyasadaki yerini alması beklenirken bugün yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Yabancı kaynaklardan edindiğimiz bilgiler de şirketin araç işini hızlandırdığını ve birçok araç yazılım mühendisini işe aldığı belirtildi.

Xiaomi Car
Xiaomi Car

Xiaomi Car İçin Şirkete Araç Yazılım Mühendisleri Alındı

Yabancı kaynaklarda yapılan sızıntılar ile edindiğimiz bilgilere göre Xiaomi’ye yakın olan bazı kaynaklar şirketin araç projesinin oldukça gerçek ve kararlı olduğunu ifade ettiler. Kaynaklar şirketin yakın zamanda piyasaya süreceği araç modelleri için çok sayıda araç yazılım mühendislerinin işe alındığını belirtirken şirketin yeni personelleri de bünyesine kattığı ifade ediliyor. Bazı kaynaklara göre de şirketin ortakları araç üreteceklerini reddettiği yönünde haberler yaptı. Gelişmeler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmezken yıl sonuna doğru her şey netleşecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu