Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V21 SE Göründü! İşte İlk Bilgiler


Bir yandan Samsung sızıntıları diğer yandan da Vivo sızıntıları devam ediyor. Vivo V21 SE Geekbench listesinde göründü.

2021’in ilk çeyreğinde 346 milyon akıllı telefon piyasaya sürülmüştü. Bu akıllı telefonların büyük bir kısmı Samsung markasına aitti. Şirket 2020’nin dördüncü çeyreğinde pazarın liderliğini Apple’a kaptırmış ve 2021’in ilk çeyreğinde de liderliği geri almıştı. Günümüzde hala yeni telefon modelleri duyuran Samsung bugün de Google Play Console üzerinde sergilenen bir telefon modeli ile gündeme geldi. Samsung’a ek olarak şimdi de Vivo radarımıza yakalandı. Geekbench listesinde Vivo V21 SE adında yeni bir telefon modeli göründü.

Hindistan’da düzenleyeceği lansmanı erteleme kararı alan Vivo bazı yenilikler üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Hindistan’da artan vakalar ile yeni akıllı telefonunu daha ileri ki bir tarihte piyasaya süreceğini duyuran şirket bugün de bir sızıntı haberi ile gündeme geldi. Meğer şirket yeni bir telefon üzerinde de çalışıyormuş.

"<yoastmark

Vivo V21 SE Snapdragon 720G SoC İle Geekbench Üzerinde Listelendi

Android 11 tabanlı FuntouchOS ile karşımıza çıkacak olan V21 SE, Snapdragon 720G SoC ile güç alacak. 8GB RAM desteğine sahip olacak olan telefon modeli 6.58 inç IPS LCD panel ile piyasadaki yerini alacak. Bazı sızıntılar telefonun 48MP’lik birincil kameraya ek olarak çift kamera kurulumuna sahip olacağını belirtiyor. 18W hızlı şarj desteği sunması muhtemel olan telefonun bataryası 5.000mAh olarak sızdırıldı. Farklı renkleri olup olmayacağı bilinmeyen telefonu yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu