Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

God of War PC Korsana Yenik Düştü!


PlayStation 4’ün özel oyunu korsana yenik düştü. God of War PC sadece 1 günde kırıldı ve internette crackli sürümü yayınlandı.

PlayStation, Xbox’ın yolundan giderek PlayStation 4‘e özel oyunlarını PC’ye getirmeye başlamıştı. Bu süreçte birçok PlayStation oyunu Steam’deki yerini almıştı. Ancak bunlardan biri var ki herkesi şaşırtmıştı. God of War PC sürümü geçtiğimiz günlerde Steam’de resmi olarak yayınlandı. Kullanıcılardan olumlu eleştirilen alan oyun, 2018 yılında çıkmasına rağmen tüm dünyanın diline tekrar dolanmayı başardı. Çıktığında yılın oyunu seçilen GoW, korsanalara yenik düştü. GoW’un PC sürümü bugün kırıldı ve crackli sürümü indirime sunuldu.

God of War PC sürümü kırıldı!

Çıktıktan hemen sonra korsan grubu FairLight, Steam tarafından DRM korumalı olan oyunun hacklendiğini bildirdi. God of War’ın korsan versiyonu için minimum boyut 30 GB civarında. Ayrıca, God of War için yeni GeForce Game Ready sürücüsü dün piyasaya sürüldü ve Nvidia DLSS ve Nvidia Reflex için destek eklendi. Grafiklerin kalitesini artıran birkaç yeni Freestyle filtresi de eklendi.

GeForce RTX GPU’larda AI işleme teknolojisi ve tensör çekirdekleri tarafından desteklenen DLSS teknolojisi, God of War’da kare hızlarını artırırken çarpıcı grafik ayrıntılarını koruyor. Bu ayarı açtığınızda 4K’da performans yüzde 45‘e kadar daha yükseliyor.

God of War PC

Yine de Steam‘de yüzde 97 olumlu yorum alan oyun Sony cephesinin güzünü güldürmeye devam ediyor. Zaten bu oyunu milyonlarca oyuncu resmi olarak satın aldı. Fiyatı da uygun olan oyunun korsan sürümüne insanların yöneleceğini pek sanmıyoruz.

Sony bu yıl içerisinde PlayStation 5 için GoW Ragnarök‘ü yayınlayacak. Ancak GoW Ragnarök konsol sattıran bir oyun olacağı için bunun PC sürümü öyle 1-2 yıl içerisinde gelmeyecektir. Önce PS5 sahipleri bu oyunu yalayıp yutacak belki de 3-4 yıl sonra PC’ye gelecek. Sony bu politikasından vazgeçmez. Geçmemeli de.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu