Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

“Samsung Marshmallow” ebeveyn kontrol uygulaması yayınlandı

Samsung  anne ve babaları bir hayli mutlu edecek yeni bir uygulama duyurdu. Samsung Marshmallow olarak adlandırılan uygulama Google Play Store‘da yerini aldı. Uygulama, ebeveyn kontrolü sağlamasının yanı sıra çocuklar için bir akıllı telefon yönetimi uygulamasıdır. Anne-babalar ve çocuklar tarafından birlikte kullanılmak üzere tasarlanan uygulama, çocuklara akıllı telefon kullanımını ve alışkanlığını geliştirmeyi ve onlara ödüller sunmayı amaçlanıyor.

Samsung Marshmallow uygulaması yayınlandı!

Ebeveynler için Marshmallow uygulaması çocuğun cihazlarında yüklü olan uygulamalardan kullanabileceği uygulamaları seçmesine olanak tanır. Bulmasını istemediğiniz uygulamaları ise yaşlarına veya sebeplerine uygun şekilde kilitleyebilirsiniz. Ayrıca bir çocuk telefon Marshmallow modunda iken yalnızca 8 uygulama kullanabilir. Uygulama içerisinde ebeveynler çocukları için yatma zamanını da ayarlayabiliyor.

Samsung Marshmallow
Samsung Marshmallow

Uygulama içerisinde kuralların çocuk tarafından belirlenmesi sağlanabiliyor; çocuk kurallara uyduğu takdirde hediye ve bonuslar kazanıyor. Belirli puan hedefleri karşılığında çocukları ödüllendirmek için hediyeler kullanılabiliyor. Marshmallow uygulaması Galaxy S8 / S8 + / S7 / S7+ / S6 / S6 Edge / S6 Edge+ / S5 / Note5 / Note4 / A5 / A7 / A8 / A9 / J3 / J5 / J7 modelleriyle uyumludur.

Marshmallow uygulamasını “Samsung Marshmallow indir!” linki aracılığıyla indirebilirsiniz.  Ya da dilerseniz APK dosyasını ise buradan indirip yükleyebilirsiniz.

 

LG G6 mini görüntüleri ortaya çıktı

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu