Akıllı TelefonHuaweiKatlanabilir Telefonlar

Huawei Mate X5 Kirin’le Birlikte Destan Yazacak

Huawei Mate X5 Kirin'le birlikte destan yazacak. Huawei, Kirin'in tam dönüşünü Mate X5 ile taçlandıracak gibi görünüyor.

Huawei Mate X5 Kirin’le birlikte destan yazacak. Huawei, Kirin’in tam dönüşünü Mate X5 ile taçlandıracak gibi görünüyor.

Huawei Mate X3 şu anda Huawei’nin en yeni katlanabilir akıllı telefonu. Bir sızıntıya göre bu cihazın yerini, X4 adı atlanarak Mate X5 alacak.

Çinli markaların, kötü bir alamet olarak görülmesi nedeniyle ürünlerinin isminde ‘4’ rakamını kullanmadıkları biliniyor. Ancak Huawei bu normu takip etmiyor. Bu sızıntıya inanılacak olursa şirket için bir ilk olacak.

Kaynak, Mate X5’in standart ve koleksiyon sürümüyle geleceğini söylüyor. Aşağıdaki bellek yapılandırmalarında sunulacaklar.

Mate X5 Hangi Renk ve Depolama Seçenekleriyle Satışa Sunulacak?

Mate X5 (5 Renk)

  • 12GB + 256GB
  • 12GB + 512GB
  • 16GB + 512GB

Koleksiyoncu Sürümü (4 Renk)

  • 16GB + 512GB
  • 16 GB + 1 TB

Başka bir sızıntı, cihazın siyah, beyaz, mavi, altın ve mor renk seçenekleriyle satışa sunulacağını ortaya koyuyor.

Maalesef hiçbiri telefonun ne zaman tanıtılacağından bahsetmiyor. Mate X3 bu yılın başlarında piyasaya sürüldüğü için halefinin 2023’ün sonu veya 2024’ün başında gelmesi bekleniyor.

Ancak Huawei, yeni Kirin 9000s ile çalışan akıllı telefonlar konusunda gizemli kalıyor. Kirin 9000s’in daha fazla cihazda çalışması ABD’yi kesinlikle rahatsız edecektir çünkü kesin olarak Huawei’nin Kirin işlemcisine tekrar kavuşmasını engelleyen adımlar atıyorlar ve daha da kötüsü Qualcomm’dan sadece 4G yongasetleri için izin veriyor. Dolayısıyla Mate X5 önümüzdeki birkaç hafta içinde resmiyete kavuşursa şaşırmayız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu