Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 FE Android 14 Güncellemesi Başladı!

Samsung'un popüler telefonlarından Galaxy S23 FE için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesinin dağıtımına yaygın olarak başlandı.

Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy S23 serisi için Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini başlattı. Akabinde güncelleme dağıtımına kısa bir ara veren marka, son birkaç günde çok sayıda telefon için Android 14’ü yayınladı. SamMobile sitesinde yer alan habera göre Android 14 güncellemesini alan son telefon Galaxy S23 FE oldu.

Galaxy S23 FE Android 14 Güncellemesi Kullanıma Sunuldu

One UI 6.0‘ın en son sürümü daha önce yalnızca beta test kullanıcıları için mevcuttu ancak artık bölgedeki tüm Galaxy S23 FE kullanıcıları için indirilebilir hale geldi. Güncelleme ilk etapta telefonun ülkemizde de satışta olan Exynos versiyonu ile buluşuyor. Snapdragon versiyonu muhtemelen güncellemeyi yakında almaya başlayacak.

One UI 6, Hızlı Ayarlar paneli, Kilit Ekranı ve Bildirim panelinde önemli görsel değişiklikler de dahil olmak üzere çok sayıda yeni özellik sunmakta. Studio adı verilen yeni bir video düzenleme yazılımı, cihaz güvenliğini artırmak için bir Otomatik Engelleyici modu ve bir dizi başka küçük iyileştirme de yine güncellemeye dahil ediliyor. Galaxy S23 FE kullanıcıysanız Android 14’ü Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu