Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

Apple Lansman Hazırlığında Sona Geldi!

Apple, iPhone 15 serisi için beklenen lansman tarihini açıkladı. iPhone 15 serisi ve yeni akıllı saatler için artık günleri sayacağız.

Apple uzun süredir devam eden sızıntıların ardından 12 Eylül’de bir lansman düzenleyeceğini resmi olarak doğruladı. Wonderlust (Harikalar Kutusu) ismiyle duyurulan etkinliğin başrolünde iPhone 15 serisi olacak. Etkinlikte yeni iPhone 15 modellerinin yanı sıra yeni Apple Watch Series 9 ve olası yeni bir Apple Watch Ultra‌‘yı da bekliyoruz.

iPhone 15 serisinin daha ince çerçevelere, Dynamic Island’a, özelleştirilebilir eylem düğmesine ve USB-C bağlantı noktalarına sahip olması bekleniyor. Ayrıca Pro modelleri için titanyum çerçeve söylentileri de var ve bu da fiyat artışına neden olacağa benziyor.

Geçen yıla benzer şekilde iPhone 15 ve 15 Plus’ın iPhone 14 Pro serisindeki A16 Bionic çipi kullanması bekleniyor. Yeni modemli A17 3nm çipin iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerine güç vermesi bekleniyor.

Apple ilk kez bir iPhone’a periskop kamera eklemeyi planladığı için 15 Pro Max’in yükseltilmiş bir kamera sistemine sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Bu gelişmiş özelliğin, mevcut modellerin 3x optik yakınlaştırmasına göre önemli bir gelişme olan 5x-6x yakınlaştırma sağladığı söyleniyor.

Yeni iPhone modellerinde kutu içerisinde telefonla uyumlu renklerde örgülü USB-C kabloları yer alacak. Daha önceki söylentiler Thunderbolt desteğini ortaya koysa da son söylentiler USB 2.0 aktarım hızlarına işaret ediyor.

Apple Lansman 12 Eylül’de!

Apple etkinliği 12 Eylül’de Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak. Daha önce kaydedilen etkinlik, doğrudan Apple Park’taki Steve Jobs Tiyatrosu’ndan yayınlanacak. Apple ayrıca medya mensuplarını sunumu şahsen izlemeleri için kampüse davet etti ve böylece etkinlikten sonra yeni ürünler deneyimlenecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu