Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 FE Destek Sayfaları Tekrar Aktif: Telefon Bu Sefer Geliyor!

Samsung’un tartışmalı Galaxy S21 FE telefonunun destek sayfaları iki ülkede aktif duruma getirildi ve telefonun geleceği de kesinleşiyor.

Galaxy S21 FE telefonunu bir çöl serabı olarak gördüyseniz haklısınız. Geçtiğimiz haftalarda Samsung, bu telefona ait bütün detayları ve izleri silmeye uğraşıyordu. Bununla birlikte, daha önce Koreli markanın web sitesinden kaldırılan cihazın destek sayfası şimdi yeniden yayına girdiğinden Samsung, cihazın yakında piyasaya sürüleceği umudunu yeniden yeşertti.

Galaxy S21 FE Destek Sayfaları Tekrar Ortaya Çıktı

Galaxy S21 FE’nin olduğuna inanılan SM-G990 model numaralı bir Samsung modeli için destek sayfaları, Samsung’un web sitesine ait iki farklı pazarda yeniden yüklendi. Samsung Africa web sitesinde SM-G990E model numarasına sahip bir model destek sayfalarında göründü. Cihaz daha önce Geekbench ve Google Play Console’da şirket içi bir Exynos 2100 yonga setine sahipti. Ancak G990E modelinde Snapdragon 888 yonga seti olduğu ortaya çıktı.

S21 FE

Galaxy S21 FE’nin 11 Ocak 2022’de piyasaya sürüleceği söyleniyor ve bu son sızıntı neredeyse tarihi doğruluyor. Lansmandaki gecikme, bazı otomobil devlerinin fabrikalarını kapatmaya zorlayan küresel çip krizi sıkıntısına bağlanıyor.

Galaxy S21 FE’nin özelliklerine gelirsek 120Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Ekran, 32 Megapiksel selfie kamerasına ev sahipliği yapan delikli bir tasarıma sahip. Ayrıca üçlü bir kameraya sahip olması ve 25W hızlı şarj desteği ile 4.500 mAh pil ile kutudan çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu