Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Fold 6 Kamera Özellikleri Can Sıkıcı Görünüyor

Samsung'un büyük bir değişim sunması beklenen katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 6, kamera özellikleri noktasında bekleneni vermeyecek.

Bugün erken saatlerde Samsung’un Galaxy Z Fold 6 modelinde Galaxy S24 Ultra’ya benzer 200 megapiksel ana kamera ile donatacağına dair bir iddia ortaya çıktı. Ancak yeni bir rapor, Samsung’un bir sonraki premium katlanabilir telefonunda kamera yükseltmeleri olmayacağını gösteriyor.

Galaxy Z Fold 6 Kamera Özellikleri

GalaxyClub sitesine göre Samsung, şu anda Z Fold 5’te bulunan 50 megapiksellik bir ana kamerayı Z Fold 6 için test ediyor. Şirket, geliştirme döngüsünün ilerleyen aşamalarında yine de 200 MP’lik bir kameraya geçebilir ancak durum şu an için 50 megapiksellik kamerayı işaret ediyor.

Rapora göre Samsung yine aynı 12 megapiksel ultra geniş, 10 megapiksel kapak ekranı ön kamerasını ve 4 megapiksel ekran altı kamerasını Z Fold 6’da kullanacak. Yakınlaştırma kamerasının ayrıntıları mevcut değil, ancak Samsung muhtemelen Z Fold 5’te kullanılan 10MP 3x optik telefotoya sadık kalacak. Uzun menzilli yakınlaştırma işlevi görünüşe bakılırsa Galaxy S Ultra akıllı telefonlara özel tutacak.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Galaxy Z Fold 6 hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda çevrimiçi olarak görünmeye başlayacak, ancak büyük donanım yükseltmeleri söz konusu olduğunda beklentiler sınırlı kalacak.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak olan telefonda donanım yükseltmelerinden ziyade görünümde farklılığa gidilecek. Samsung’un o kadar da küçük ve sıkışık olmayan bir kapak ekranına geçiş yapacağı gelen bilgiler arasında. Hatta bu gelişme patent görüntülerine yansıdı.

Öte yandan Galaxy Z Fold6 ile birlikte tanıtılacak olan Galaxy Z Flip 6’nın pil kapasitesi sızdırıldı. Donanımhaber’de yer alan habere göre telefonda 1.097mAh ve 2.790mAh pil kapasiteli  Böylece toplam kapasite iki pil ye ralacak. Telefonun toplam pil kapasitesi 3.900mAh‘a ulaşmış olacak. Ufak bir kıyaslama yaparsak, Galaxy Z Flip 5’in yaklaşık 3.700mAh pil paketi ile tanıtıldığını hatırlatalım.

Galaxy Z Fold 6 Patent Görüntülerinde, Değişim Başlıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu