Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Snapdragon 870 ile Çalışan Realme Geliyor!

Qualcomm’un uygun fiyatlı performans canavarı Snapdragon 870 yonga seti ile çalışan Realme telefonun geleceği ortaya çıktı.

Qualcomm, 2020’nin sonlarında karşımıza Snapdragon 888 ile çıkmıştı. Amiral gemisi modellerine güç veren bu yonga setinden sonra Qualcomm’dan Snapdragon 870 yonga seti gelmişti. Daha uygun fiyatlı olan bu yonga setinin yakında Realme telefonlarına güç vereceği ortaya çıktı. Realme fiyatı ile uygun ama performansı ile dikkat çeken telefonu ile gönüllerde taht kuracak gibi görünüyor.

Snapdragon 870 ile çalışan Realme nasıl olacak?

SD 870’ten beslenecek olan bu telefon 6.55 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde ekran ile gelecek. 90 Hz veya 120 Hz tazeleme hızına sahip olması beklenen bu ekranın OLED panel ile gelmesi bekleniyor. Batarya tarafında ise telefonda 65W hızlı şarj destekli 4.400 mAh kapasiteli pil yer alacak.

Kamera tarafına geçtiğimizde ise telefonda dörtlü kamera kurulumunun yer alacağını görüyoruz. Ancak şimdilik telefonun kamera özelliklerine dair en ufak bir bilgi bulunmuyor. Muhtemelen telefonda ya 50 Megapiksel ya da 64 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera kurulumu yer alacak. Ana lense telefoto, makro ve derinlik sensörü eşlik edecek. Ön yüzeye geçtiğimizde bizleri 16 Megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerasının yer alacağı söyleniyor.

Snapdragon 870

TENAA görselleri ile karşımıza çıkan telefonun tasarımı OPPO Reno 5’i andırıyor diyebiliriz. OPPO Reno 5’in makyajlanmış hali gibi olacak olan yeni Realme modelinin önümüzdeki ay resmileşmesi bekleniyor. Fiyatı ile dikkat çekmesi beklenen telefonun ülkemiz pazarında da satışa sunulacağını düşünüyoruz. Umarız 500 dolar bandı aşılmaz ve SD 888 ayarında bir telefona uygun fiyatlar ile sahip olabiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu