Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi’nin Bir Sonraki Bombası Mi 11 Ultra’nın Pabucunu Dama Atacak!

Xiaomi ekran altı kamera teknolojisine sahip bir telefon hazırlığında. Xiaomi’nin yeni bombası Mi 11 Ultra’yı sollayacak.

Daha yılın ortasına bile gelmeden mobil dünyasını sallayacak bazı akıllı telefon tanıtımlarına imza atan Xiaomi durmak bilmeyecek. Şu sıralar Çin’de Redmi Note 10 serisinin 5G versiyonlarını duyurmaya hazırlanan Xiaomi’nin bu yıl ki asıl bombası yılın ikinci yarısında görücüye çıkacak. Xiaomi ekran altı kamera teknolojisine sahip bu telefonda şu ana kadarki en yüksek donanımları kullanacak. Güvenilir bir kaynak tarafından ortaya atılan iddiaların detaylarına göz atalım.

Xiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisine sahip bir telefon üzerinde çalıştığı artık bir sır değil. Hatta şirketin bu telefonu daha önce piyasaya çıkaracağı beklenirken, rakip bazı firmaların bu yöndeki tanıtımları ekran altı kamera teknolojisinin henüz olgunlaşmadığını gösterdi.

Yılın ikinci döneminde tanıtılması beklenen telefon muhtemelen Xiaomi Mi Mix serisinin bir parçası olacak. Xiaomi’nin seri üretime hazır olan üçüncü nesil ekran altı kamera teknolojisi ile geleneksel selfie kameraların seviyelerine çıkılmış durumda ve bu kamera yüksek kalitede fotoğraflar çekilebiliyor.

Kaynağın aktardıkları bilgiler bunlarla sınırlı değil. Xiaomi’nin en üst segmentte konumlandıracağı telefonuna Snapdragon 888 ya da Snapdragon 888 Pro işlemcilerinden biri güç verecek. 100 watt hızlı şarj desteğine sahip olacak telefonun özellikle ekran ve kamera tarafında neler sunacağı büyük merak konusu. Bu noktada gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu