GenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemKonsol OyunlarıMobirollerOyun HaberleriPC Oyunları

GTA 6 Sızıntıları Doğrulandı! Peki, Oyun Ertelencek Mi?

Rockstar Games, GTA 6 hakkında ortaya çıkan sızıntıları doğrulandı. Peki, oyun ertelencek mi? Rockstar Games ne diyor?

Rockstar Games, hafta sonu GTA 6 hakkında ortaya çıkan ekran görüntülerinin ve videolarının büyük bir sızıntısı hakkında kamuoyuna açıklama yaptı. Sosyal medyada yayınlanan bir açıklamada şirket, oyunla ilgili detayların bu şekilde yayınlanmasının “son derece hayal kırıklığına uğradığını” söyledi ve sızıntının oyunu geciktirmeyeceğini söyledi. Muhtemelen önümüzdeki aylarda oyunun son haline yakın bir şekilde çıkış fragmanı gösterilecek.

Rockstar Games;

“Kısa bir süre önce, yetkisiz bir üçüncü tarafın, bir sonraki Grand Theft Auto’nun erken geliştirme görüntüleri de dahil olmak üzere sistemlerimizden hassas bilgilere yasadışı olarak eriştiği ve bunları indirdiği bir ağ saldırısıyla karşılaştık. Şu anda oyun hizmetlerimizde herhangi bir aksaklık veya mevcut projelerimizin gelişimi üzerinde uzun vadeli bir etki beklemiyoruz.

Bir sonraki oyunumuzun tüm detaylarını bu şekilde sizlerle paylaştığımız için son derece hayal kırıklığına uğradık. Bir sonraki Grand Theft Auto oyunu üzerindeki çalışmalarımız planlandığı gibi devam edecek ve size, oyuncularımıza beklentilerinizi gerçekten aşacak bir deneyim sunmaya kararlıyız. Yakında herkesi tekrar bilgilendireceğiz ve elbette, hazır olduğunda sizi bir sonraki oyunla tanıştıracağız. Bu durumda devam eden destekleri için herkese teşekkür etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

GTA 6’nın test yapısından bir saatten fazla oynanış videosu YouTube’da ortaya çıkmıştı. Take-Two’nun isteği üzerine YouTube’dan birkaç video kaldırılmıştı. Bu sızıntının olması ve oyunun kaynak kodlarının hackerların elinde olması oldukça üzücü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu