Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 50 Google Uygulamalarını Destekleyecek Mi?

Huawei’nin alt şirketlerinden biri olan ve satılan Honor yine gündemde. Honor 50 Google uygulamalarını destekleyecek mi bilinmiyor.

Huawei ve ABD arasındaki iplerin gerilmeye devam ettiği şu günler de teknoloji dünyası da çalkalanıyor. Huawei şirketi akıllı telefon sektöründe kan kaybetmeye devam ederken OPPO ve OnePlus gibi markalar da ondan boşalan yerleri dolduruyor. ABD ve Google yaptırımlarından Honor’ı kurtarmak için yolları ayırma kararı alan Huawei yine gündemde. Yakında piyasadaki yerini alacak olan Honor 50 telefon markası Google uygulamalarını destekleyecek mi desteklemeyecek mi hala belirsizliğini koruyor.

Bünyesinde Snapdragon yonga setine yer verecek olan yeni telefon modeli merakla beklenmeye devam ediliyor. Altın ve mavi renk olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak olan telefon modeli yakında raflardaki yerini alacak.

Honor 50
Honor 50

Honor 50 Google Uygulamalarını Destekleyecek Mi?

Aslında bu haberimizi yazmadan önce bu soruyu internet üzerinde pek çok yerde aradık. Ancak kesin ve net bir bilgiye bir türlü ulaşamadık. Çünkü bu durumu neredeyse Honor firması bile bilmiyor. Qualcomm Snapdragon’dan güç alacak olan telefon modeli ABD’nin ve Google’ın yaptırımlarından kurtulmak için Huawei ile yolları ayırmıştı. ABD’nin kara listesinde yer alan Huawei hem yazılım hem de donanım tarafından çeşitli sorunlar yaşıyor. Hatta geçen gün Huawei’nin mobil işlemci üreteceğinden bahsetmiştik. Konumuza dönecek olursak 50 ve sonraki telefon modellerinin Google uygulamalarını destekleyip desteklemeyeceği merak konusu diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu