Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji Haberleriİndirim HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 5G, Türkiye’de Rekabetçi Bir Fiyattan Satılmakta

Galaxy S21 5G Türkiye’de şu an itibariyle pek çok orta segment telefondan daha düşük fiyata satılmakta. Galaxy S21’in fiyatında son duruma göz atalım.

Döviz kurundaki artışla birlikte Türkiye’de üst segment bir akıllı telefon satın almak için pek çok kişi için artık bir hayal. Orta segment telefonların fiyatını görüyoruz, 15 bin TL seviyesini aşmış durumda. Son olarak Xiaomi Mi 12 Lite 16.499 TL’lik fiyatıyla Türkiye pazarına giriş yaptı. Bundan sonraki süreçte de üst segment telefonlarda 30 bin TL fiyatlara alışmaya başlayacağız. Gelelim haberimize konu olan telefona. Aradan bir buçuk yıla aşkın süre geçmiş olsa da Galaxy S21 5G amiral gemisi telefon oluşundan pek bir şey kaybetmiş değil.

Telefon şu sıralar ülkemizde en düşük 10.600 TL seviyesinden satılmakta. Eğer kompakt bir amiral gemisi telefon satın almayı planlıyorsanız Galaxy S21’i mutlaka radarınıza almanızı öneriyoruz. Mükemmel bir ekrana sahip, iyi bir kamera deneyimi sunan ve hala güçlü bir işlemciyi taşıyan telefonun üç yıl daha güncelleme desteği alacağını belirtelim.

Galaxy S21 5G Başlıca Özellikleri

Telefonda, 6.1 inçlik Full HD+ 120Hz Dinamik AMOLED ekranıyla kompakt telefon sevenler için iyi bir seçenek olacaktır. Telefonun Türkiye versiyonunda 5nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Exynos 2200 güç veriyor.

Telefonun arka bölümünde 12 megapiksel ana kamera, 64 megapiksel telefoto ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera yer alıyor. 10 megapiksel ön kameranın yer verildiği telefon 4.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyor. Bu pil 25 watt hızlı şarj desteğine sahip, fakat kutu içerisinden adaptör çıkmadığını hatırlatalım. IP68 sertifikası, stereo hoparlör ve Android 12 / One UI 4.1 telefonda öne çıkan diğer özellikler.

Galaxy Watch 5, Xiaomi Watch S1 Pro’nun Yanında Çocuk Saati Kaldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu