GenelGüncel Teknoloji HaberleriNothing

CMF by Nothing, Yeni Pazarlara Açılıyor

CMF by Nothing, Hindistan pazarına açılıyor. Nothing, yan markasıyla farklı pazarlarda büyümeye devam edecek.


CMF by Nothing, Hindistan pazarına açılıyor. Nothing, yan markasıyla farklı pazarlarda büyümeye devam edecek.

Hiçbir Şey CEO’su Carl Pei, Ağustos başında yeni, uygun fiyatlı CMF by Nothing alt markasını tanıttı ve kısa bir süre sonra Hindistan’da yakında piyasaya sürülecek bir akıllı saat ve bir çift gerçek kablosuz kulaklık tescil ettirdi. Ardından geçen ayın sonlarında büyük bir sızıntı, bu yeni isimle piyasaya sürülecek ilk üç ürünü ortaya çıkardı.

Bu sızıntıda ayrıca akıllı saat, kulaklık ve şarj cihazı üçlüsü için söylentilere göre duyuru tarihi de vardı: 26 Eylül. Ve bugün hiçbir şey bunu en azından Hindistan pazarı için doğrulamadı. Bu kelime doğrudan Nothing India’nın Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Manu Sharma’dan geliyor. Yani olabildiğince resmi.

Sharma (henüz) herhangi bir cihazla ilgili tanıtım yapmadı ancak X’teki gönderisinde CMF by Nothing sloganı görülüyor: “Tasarım gereği harika”. Açıkça görülüyor ki tasarım, CMF serisinde elbette uygun fiyatlılığın yanı sıra tamamlayıcı bir rol oynayacak. Bahsi geçen sızıntıda gördüğümüz kadarıyla, ortaya çıkan ilk ürünler öncelikle cesur renk seçimleri sayesinde kesinlikle dikkatleri üzerine çekecek.

Geriye 26 Eylül’deki lansmanın yalnızca Hindistan pazarı için mi olacağı (çünkü şimdiye kadar zaten sertifikalı aksesuarları gördüğümüz tek yer orası) mı, yoksa küresel kapsamda mı olacağı henüz bilinmiyor. Bir düşününce, bu CMF alt markası için bütünüyle harika bir soru; dağıtım açısından ne bekleyeceğimizi henüz bilmiyoruz, ancak her şeyin 26 Eylül’de netleşeceğini varsayıyoruz, bu yüzden kalın ayarlandı.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu