Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Play 5T Pro Sürpriz Bir Şekilde Tanıtıldı

Huawei’den ayrılan Honor yeni telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Bugün de orta segmentte yer alacak olan Honor Play 5T Pro tanıtıldı.

Amerika’nın yaptırımları sonrası köşeye sıkışan Huawei, Honor markasını geçtiğimiz aylarda satmıştı. Satıldıktan sonra ambargolardan kurtulan Honor’dan bu süreçte birçok telefon geldi. Herkes amiral gemisi modeli Magic 3’ü beklerken bugün ise firma orta segmentte yer alacak olan yeni telefonu Honor Play 5T Pro ile karşımıza çıktı.

Honor Play 5T Pro özellikleri

230 dolar bandında satışa sunulacak olan bu telefonda 6.6 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 çözünürlüğünde IPS LCD ekran yer alıyor. Gücünü MediaTek’in Helio G80 yonga setinden alan telefonda 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi bulunuyor. Orta segmentte yer almasında rağmen telefonun arkasındaki kamera kurulumunun beklentilerin üzerinde bir performans sergilemesi ise dikkat çekiyor.

Cihazın arkasında üçlü kamera kurulumu yer alıyor gibi görünse de aslında ikili kamera kurulumu kullanılıyor. Ana kamera 64 Megapiksel çözünürlüğünde ve derinlik sensörü ise 2 Megapiksel çözünürlüğünde. Ön yüzeye geçtiğimizde ise bizleri 16 Megapiksellik bir kamera karşılıyor.

Honor Play 5T Pro

Kutusundan Google Mobile Servisleri destekli Android 10 işletim sistemi ile çıkarak biraz hüsrana uğratan bu modelde 22.5W hızlı şarj destekli 4.000 mAh kapasiteli batarya bulunuyor. Çinli dev telefonun yüzde 0’dan yüzde 53’e sadece 30 dakikada şarj olduğunu belirtiyor. Cihaz, çift SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, USB-C, yan parmak izi tarayıcı ve 3,5 mm kulaklık jakı ile geliyor.

Magic Night Black ve Titanium Silver renk seçeneklerine sahip olan bu model ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Türkiye pazarına bu telefonun ne zaman geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu