Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A98 Tasarımıyla Işık Saçıyor, Yüzleri Güldürecek

Teknoloji devinin A serisindeki üst düzey telefonu OPPO A98, yeni detaylarıyla karşımızda. Telefon tasarımıyla sevindirecek. İşte detaylar.

Akıllı telefon dediğimizde aklımıza gelen ilk markalardan olan OPPO, yeni bir modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. OPPO A98 ismiyle kayıtlara geçen akıllı telefon TENAA sertifikasını alarak nasıl bir telefon olacağını bizlere sundu. Telefonun hakkında bilinen özelliklere göz atalım.

OPPO A98 Neler Sunacak?

Telefonun ön kısmından başladığımızda kavisli bir ekran görüyoruz. Böylece telefonun premium bir his vereceği kesinleşiyor. Arkada ise OPPO’nun yeni tasarım hatlarını görüyoruz. Bu tasarım hatları, kamera panelini değiştiriyor ve alt kısmına parçacık efekti ekliyor. Böylece harika bir tasarım elde ediliyor.

Telefonun teknik özellikleri de dikkat çekici. 6.7 inç büyüklüğünde ve 2412 x 1080 piksel çözünürlüğünde 120Hz yenilemeli kavisli ekran, ön kısmı oluşturuyor. Telefon 2.33mm kalınlığında alt çerçeveye sahip. Ayrıca 2160Hz değerinde PWM karartma desteği mevcut.

Buna ek olarak Snapdragon 695 yonga seti telefona büyük güç sunacak. Güvenlik kısmında ise ekran altına yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu yer alacak. Böylece telefonun OLED veya AMOLED panele sahip olacağı da bildiriliyor.

Optik kısımda 108 Megapiksel birincil kamera yer alacak. Buna ek olarak 67W hızlı şarj desteği pile yardımcı olacak. Telefonun başka özellikleri belli değil ancak çift stereo hoparlörler ve NFC bilinen diğer özelliklerden. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu