Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto G7 dört farklı model ile geliyor! Motorola çok agresif!

Motorola, dünyada en çok bilinen mobil üretici markalarından biridir. Batma noktasına gelen ve Google tarafından satın alınan Amerikalı üretici Google patentleri üzerine almasından sonra Lenovo tarafından satın alınan Motorola yoluna hız kesmeden devam ediyor. Amerikalı tasarım ekibini dağıtmayan ve bu tasarım ekibinin daha iyi ürünler ortaya koyması için yoğun bir çaba harcayan Motorola bir süredir haberlerini yaptığımız yeni nesil G serisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Moto G7 serisi 4 farklı model ile karşımıza çıkmaya hazırlanan üreticinin yeni telefonu bugün sızdırıldı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Moto G7
Moto G7

Moto G7 dört farklı modele sahip olacak!

Ortaya çıkan görsele göre telefonda Çinli modellerde gördüğümüz su damlası çentiği bulunacak. Bunun yanında arkada yatay olarak konuşlandırılmış çift lens ve arkada Motorola logosunun olduğu yerde de parmak izi okuma sensörü bulunacak. Type-C ve 3,5mm kulaklık girişinin eşlik edeceği telefonda mono hoparlör düzeni bulunacak.

Moto G7 ve G7 Plus yanında her pazarda satışa sunulmayacak G7 Play ve G7 Power ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan Motorola‘nın yeni telefonları bize ne sunacak bunu yakında öğreneceğiz…

Samsung Galaxy A8s uygun fiyatıyla satışa sunuluyor! Orta segment karışacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu