Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 2 karşınızda! Tasarım ve özellikleri

Sony Mobile’ın gerçekten de ilginç bir ürün yol haritası var. Yılın ilk yarısında genellikle de Mobil Dünya Kongresi’nde yılın ilk amiral gemi telefonu tanıtılır ve cihaz ta yaz aylarında satışa sunulur. Yaz bitmek üzereyken bu defa ikinci amiral gemi telefon tanıtılır. Bu yıl da benzer süreç işliyor. Henüz Xperia 1 birçok ülkede satışa sunulmadan Sony Xperia 2 sesleri gelmeye başladı. Hatta son sızıntı telefonun tasarım ve teknik özelliklerini gözler önüne seriyor.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Sony Xperia 2 karşınızda!

Güvenilir bilgi kaynağı @OnLeaks tarafından yayınlanan görüntüler ardaki üçlü kameranın bize göre sola kaydırıldığını gösteriyor. Xperia 1’de merkeze konumlandırılmıştı.

Xperia 2 158 x 68.3 x 8.3 mm ebatlarında. Yani selefi ile kıyaslandığında daha kompakt boyutlarda. Zaten kaynağa göre telefonda bu defa 6.5 inç yerine 6.1 inç büyüklüğünde ekran kullanılacak. 21:9 formatındaki uzun ekran göz önüne alındığında ekranın küçülmesi bizce doğru bir yaklaşım. Söz konusu ekranın bir kez daha 4K OLED olması bekleniyor.

Xperia 2’de 3.5 mm kulaklık girişini göremiyoruz. Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak cihazda bellek 6GB RAM + 128GB olacak. Bu defa 8GB RAM ve 256GB versiyonu da görebiliriz. Sony’nin 5G destekli bir telefon üzerinde çalıştığı herkesçe biliniyor, ancak bu desteğin Xperia 2’de sunulması düşük ihtimal olarak görülüyor.

Sony bir sonraki amiral gemi telefonunu ağustos ayında gerçekleşecek IFA 2019 etkinliğinde görücüye çıkaracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu