Güncel Teknoloji HaberleriSonyTeknoloji

Sony WF-1000XM4 Lansman Tarihi Duyuruldu!

Geçtiğimiz günler de haberlerimiz de yer bulan aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Sony WF-1000XM4 9 Haziran’da tanıtılacak.

Xperia serisi ile bir döneme damga vuran Sony şirketi şimdi de kulaklık modelleri ile karşımıza çıkıyor. Kamera alanındaki liderliği ile sık sık Samsung ile anlaşmalar imzalayan şirket şimdi de yeni bir kulaklık modeli üzerinde çalışıyor. Aslında geçtiğimiz hafta yeni kulaklık modeli ile şirketin radarımıza takıldığından ve kulaklığın bazı bilinen özelliklerinden söz etmiştik. Yeni kulaklık modeli olan Sony WF-1000XM4 olarak duyurulurken bugün de tanıtım tarihi netleşti. Biz de bu haberimiz de yeni detaylardan söz ettik.

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olarak karşımıza çıkacak olan kulaklık tasarımı ile de oldukça şık görünecek. Kullanıcılara sesleri ve basları daha net bir şekilde sunmayı vadeden kulaklık modeli bu ay tanıtılacak.

Sony WF-1000XM4
Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 9 Haziran’da Tanıtılacak

Aktif gürültü engelleme özelliği ile rakiplerine fark atacak olan kulaklık modeli, yeni nesil gerçek kablosuz kulaklık olarak ifade ediliyor. Müzik severlerin epey beğeneceği kulaklık modeli diğer kulaklık modellerine göre daha kompakt bir tasarıma sahip. Sony V1 işlemciye sahip olan kulaklık modeli LDAC ve Hi-Res ses desteklerine de sahip olacak. IIPX4 yani suya karşı dayanıklı olan kulaklık, Precise Voice Pickup teknolojisi ile en iyi ses kalitesini aktarmaya çalışacak. Bunlara ek olarak kablosuz kulaklık modeli Headphones Connect uygulamasıyla da özelleştirilebilecek. ANC açıkken 8 saate kadar, ANC kapalıyken 12 saate kadar müzik dinleme imkanı verecek olan kulaklık, 5 dakikalık şarj ile 60 dakika performans sergileyecek. 321 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan kulaklık, 9 Haziran’da lansmana çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu