Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A96 5G, Orta Segmentin En Çekici Telefonu Olmaya Geldi

Son zamanlarda akıllı telefon sektöründe ivme yakalayan şirket, OPPO A96 5G telefonunu tanıtarak büyük ilgi topladı. İşte detaylar.

Geçtiğimiz gün itibariyle gün yüzüne çıkan OPPO A96 5G, saatler sonra resmileşerek özelliklerini ve cezbedici tasarımını ortaya çıkarmış oldu. Oldukça zarif ve kompakt olan telefon, kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Gelin telefonun detaylarına bir göz atalım.

OPPO A96 5G Renkleriyle Görsel Şölen Yaşatıyor

Telefona ilk baktığımızda Reno7 serisi gibi düz bir çerçeve görüyoruz. Arka kamera düzeni de mevcut olan kamera modası ile uyuşuyor. Çevresinde LED halka barından kamera kurulumu, son zamanların özgün tasarımını getiriyor. Ayrıca bildirimler için de bir LED ışığı taşıyor. 7.59 mm kalınlık ve 171 gram ağırlık sunan telefon, oldukça hafif bir kullanım sunuyor.

Ekran detaylarına geldiğimizde FHD+ çözünürlük sunan 6.43 inç OLED panel ile karşılaşıyoruz. 60Hz yenileme hızı, 180Hz’e kadar dokunmatik örnekleme hızı ve DCI-P3 renk gamı desteği ekranda yer alıyor. Ekran içi parmak izi sensörü taşıyan akıllı telefon, sol üst deliğinde 16 Megapiksel selfie kamerası taşıyor. Arkada ise 48 Megapiksel geniş ve 2 Megapiksel derinlik lensleri yer alıyor.

OPPO A96 5G

Donanıma geldiğimizde orta sınıfın öne çıkan Qualcomm Snapdragon 695 yonga seti ile karşılaşıyoruz. 5 GB’a varan sanal RAM desteği, 8 GB RAM ve 256 GB depolama kurulumuna yardımcı oluyor.

33W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil taşıyan akıllı telefon, ColorOS 12 kullanıcı arayüzü ile güzel bir deneyim sunuyor. 315$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülen akıllı telefon 9 Ocak’tan itibaren satışa sunulacak. Gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu