Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 11R Uygun Fiyatlı Bir Amiral Gemisi Olacak

OnePlus 11R cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Telefon, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak.

Son dönemde yaşananlara bakılırsa OnePlus çok yakında üst segmenti hedefleyen iki telefonla karşımıza çıkacak. Bunlardan biri olan OnePlus 11’in Ocak 2023’te tanıtılması bekleniyor. Yeni bir rapora göre ise OnePlus 11R modeli de hazırlanıyor. 11R modeli, seride yer alan önceki telefonlara bakıldığında daha düşük fiyatlı olacak.

OnePlus 11R Başlıca Özellikleri

Redmi K60 serisiyle rekabete girişecek olan telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Düz bir ekranla çıkış yapacak olan telefonun arkasında seramiğe benzer bir malzeme kullanılacak. Telefonun ayrıca yan kısımları metalden oluşacak.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak telefonun LPDDR5 RAM ve UFS 4.0 bellek standartları tercih edilecek. Kamera birimine gelince, OnePlus 11R’nin arkasında 50 megapiksel ana kamera (Sony IMX766), 13 megapiksel ultra geniş çaılı ve 2 megapiksel yardımcı bir kamera yer alacak.

OnePlus’ın çok amaçlı kaydırılabilir tuşunu barındıracak olan telefonda IR Blaster (uzaktan kumanda) özelliği de olacak. Bu özellik ilk kez bir OnePlus telefonda yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu