AndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Flip Çok Yakında Çıkış Yapacak, İşte Özellikleri

Vivo X Flip, Geekbench kriter testinde kendisini gösterdi. Bununla birlikte telefonun işlemci, RAM ve depolama özellikleri belli oldu.

Dikey yönlü katlanabilir telefon pazarında Galaxy Z Flip 4’ün karşısına artık iddialı rakipler çıkıyor diyebiliriz. Huawei Pocket serisinin ardından OPPO cephesinden gelen Find N2 Flip geldi. Yeni bir rapora göre Vivo benzer yapıda katlanabilen Vivo X Flip modelini hazırlıyor. Yakın bir zamanda tanıtılacak olan telefon, Geekbench testinde kendisini gösterdi. Şimdi detaylara göz atalım.

vivo V2256A model numarasıyla Geekbench listesine yer alan telefonun yonga setinde Snapdragon 8+ Gen 1 yer alacak. 12GB’a kadar RAM’e sahip olacak telefonun yazılım biriminde ise Android 13 yazacak. Katlanabilir telefon, tek çekirdekli testde 1680 ve çok çekirdekli testte 4267 puan almayı başarıyor.

Vivo X Flip’te büyük bir kapak ekranın yer alacağı bildiriliyor. Burada yine çift kamera sisteminin yer alacağı iddia edilmekte. Öte yandan Vivo’nun X Flip ile birlikte parmak izi tarayıcısını ekran altına taşıyacağı konuşuluyor.

Vivo X Flip

Vivo X Flip Başlıca Özellikleri

Daha önceki verilere göre Vivo X Flip’te 6,8 inç büyüklüğünde OLED kullanılacak. Ekran, Full HD+ çözünürlüğe (2.520 x 1.080 piksel), 21:9 en boy oranına ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. 

Arka bölümde 50MP Sony IMX866 ana sensör ve 12MP Sony IMX633 ultra geniş kamera şeklinde çift kamera sistemi göreceğiz. 44W hızlı kablolu şarj desteğine sahip 4.400mAh büyüklüğünde bir bataryadan beslenecek olan telefonun küresel çapta satışa sunulması bekleniyor. Türkiye gelir mi derseniz; çok düşük ihtimal.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu