Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy X kavisli bataryası ile karşımızda! Acayip birşey geliyor!!!

Samsung’un katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığını uzun süredir biliyoruz ve bu konuda DJ Koh’un da oldukça önemli açıklamaları oldu. Samsung Mobil’in en başındaki isim bu konuda gelişme kaydettiklerini ama arayüz tarafında halen almaları gereken bir yol olduğunu belirtmişti. 2019 yılında tanıtılması beklenen katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy X kavisli 3000 mAh pili ile ortaya çıktı.

Samsung Galaxy X pili karşımızda!

Ortaya çıkan görsel bize hiçte alışık olmadığımız bir pil formu sunuyor. Samsung’un pil geliştirme bölümü Samsung SDI tarafından geliştirilen yeni nesil pilin Galaxy X’e güç vermesi beklenirken 3000 ah güç ise kafamızda soru işareti yarattı. Zira yeni nesil katlanabilir ekranlı telefonun nasıl bir ekran boyutu ve nasıl bir ekran çözünürlüğü sunacağını da bilemiyoruz ama bu pil gücü ile Samsung ne kadar başarılı olur bu da ayrı bir tartışma konusu olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy X
Samsung Galaxy X

İlk gelen bilgilere göre telefonun 4,5 inç ekran ve açıldığında da 7,3 inç bir ekrana kavuşacağı belirtiliyor. 4,5 inç ekran için 3000 mAh pil gücü yeterli gelebilecekken 7,3 inç bir ekranı 3000 mAh pilin beslemesi tecrübelerimize göre pekte mümkün görünmüyor.

Galaxy X cep yakacak!

Ortaya atılan sızdırmalara göre telefon 1850 dolar gibi bir fiyatlandırma ile birlikte Galaxy S10 lansmanında ortaya çıkması bekleniyor. Telefon bize özellikle arayüz tarafında ne sunacak oldukça merak ediyoruz. Zira bu yıl katlanabilir ekranlı ZTE Axon arayüz tarafında bize hiçbir yenilik sunmamıştı…

Oppo’nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı! Şimdi Samsung düşünsün

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu