Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei HarmonyOS 2.0 Alan Cihazlar!

Çinli telefon üreticilerinden bir tanesi olan Huawei geri sayıma başladı. Bugün Huawei HarmonyOS 2.0 alan bazı telefon modelleri belli oldu.

2019 yılından bu yana merakla beklenen yeni telefon işletim sistemi için geri sayım başladı. Haftalardır haberlerimizden eksik olmayan başarılı sistem 2 Haziran yani bu Çarşamba lansmana çıkacak. Milyonlarca telefon kullanıcı tarafından beklenen işletim sistemi daha önce Android platformu ve EMUI 11 ile karşılaştırılmıştı. Rakiplerine nazaran daha az pil tüketen ve daha az bellek kullanana sistem bu yönü ile kullanıcıların da dikkatini çekti. Şuan da bazı telefonlar da beta olarak deneyimlenebilen Huawei HarmonyOS 2.0 2 Haziran Çarşamba günü küresel olarak yayınlanacak.

Daha önce de pek çok kez haberlerimiz de yer alan işletim sistemi için geri sayım başladı. Bir dizi yenilik ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan sistem, Huawei haricin de 2 farklı telefon markasında da boy gösterecek. Bu telefon markalarından bir tanesinin Çinli üreticiler arasında yer alan Meizu olduğunu geçtiğimiz hafta haberlerimiz de bahsetmiştik.

Huawei HarmonyOS 2.0
Huawei HarmonyOS 2.0

Huawei HarmonyOS 2.0 Alan Bazı Cihazlar Belli Oldu

İşletim sisteminin 2 Haziran’da lansmana çıkacağından söz etmiştik. Bugün gelen bilgiler ile hangi cihazların beklenen işletim sistemini aldığı ve kullanmaya başladığı ortaya çıktı. Yakın da şirketin tüm telefon modellerin de kullanabilir olacak olan işletim sistemi şuan da Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40+, Mate 40 RS, Mate X2 ve MatePad Pro cihazlar üzerinde kullanılmaya başlandı. 2 Haziran’da tüm cihazların listesini paylaşacak olan şirket, geri sayıma başladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu