AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 5 Tam da İstediğimiz Gibi Bir Ekranla Geliyor


Galaxy Z Flip 5 görünüşe bakılırsa oldukça büyük bir kapak ekrana sahip olacak. Hatta bu ekran, Find N2 Flip’in ekranından bile büyük olacak.

Samsung’un katlanabilir telefonları temmuz ya da ağustos ayı içerisinde tanıtılacak. O dönemde kadar telefonlar gündem yer edinecek. Tıpkı şu sıralar olduğu gibi. Son olarak Galaxy Z Flip 5 hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Samsung’a yakınlığıyla bilinen Ice Universe adlı kullanıcı, bir görselle birlikte alt bölümdeki paylaşımı gerçekleştirdi.

“Samsung Galaxy Z Flip 5’in bu tasarımda olma ihtimali çok yüksek. Daha fazla araştırma içindeyim…”

Görüntü, katlanabilir telefonda devasa bir dış ekranın yer alacağını onaylıyor. Çift kamera bu ekran üzerinde konumlandırılacak. Galaxy Z Flip serisinde üç nesildir dış ekranın büyük olması gerektiğinin altı her defasında çizildi. Samsung görünüşe bakılırsa bu eleştirileri Z Flip 5’te ortadan kaldıracak.

Galaxy Z Flip serisi fiyat ve taşınabilir noktasındaki avantajları nedeniyle özellikle gençlerin büyük ilgisini çekiyor. Hatta bu seri tanıtıldığı günden bu yana kendi kategorisinin en çok satanı olmayı başardı. Galaxy Z Flip 5’te büyüyen kapak ekran ile birlikte telefona olan ilgi daha da artacaktır.

Yaz döneminde tanıtılacak telefona Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Büyüyen dış ekranla birlikte menteşe sisteminde bir yenilik beklenebilir. Z Flip 4 ile kıyaslandığında ekran ortasındaki oyuk biraz daha giderilebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu